Rag&Bone New York Harrow Boots |black&brown|

Znate kako svaka žena ima svoju jednu slabu točku u smislu da jednostavno ne može odoljeti nekom predmetu, netko tako “skuplja” torbe, netko cipele, netko lakove za nokte i tako dalje, za mene su to gležnjače. Ne znam zašto ali ima nešto posebno u tim čizmicama koje dođu do zgloba neovisno da li su na visokoj peti ili su ravne, ja im jednostavno ne mogu odoljeti.

Već jako dugo vremena na mojoj listi želja stajao je barem jedan par Rag&Bone New York obuće, čak to nisu ni morale biti čizmice iz linije Harrow ali nekako su mi se baš one činile najljepšima. Tokom ljeta stranica The Outnet imala je sniženje pa sam se ja počastila ne sa jednim parom već čak dva para Rag&Bone Harrow čizmica s obzirom da su me ta dva para izašla po cijeni koliko inače košta samo jedan par ovih ljepotica.

Pri naručivanju jedini mi je problem bila veličina, naime, u svim mogućim recenzijama na koje sam naišla svi su napisali preporuku da se pri kupovini odabere jedan cijeli broj veći od onoga kojega inače nosite. S obzirom da u trenutku naručivanja taj broj veći od moga nije bio raspoloživ ja sam odlučila riskirati te sam naručila broj koji i inače nosim a to je broj 37 i gle čuda veličina mi savršeno odgovara. Naime, možda se varam ali nekako mi se čini da su ove cipele nešto užeg kalupa pa zato možda ne pristaju tako dobro američkoj populaciji jer po mom mišljenju radi se o klasičnom talijanskom kalupu sa kojim mi Europljani obično nemamo problema. U svakom slučaju, meni je izuzetno drago da nisam uzela niti za pola broja veće jer moje stopalo zaista “sjeda” savršeno u ove čizmice.
2 rag&bone The OutnetS obzirom da sam ih ja kupila u ljetnom periodu nisam ih imala prilike nositi odmah pa sam jedva čekala početak jeseni da ih malo prošetam. S obzirom na punu petu koja je (za mene) idealne visine ove čizmice su idealne za svakodnevne obaveze jer zaista nisu nimalo neudobne. Noseći ih lijepo su se prilagodile nozi a da se vizualno nisu deformirale oblikom. Jedini minus bio bi obuvanje jer ne postoji opcija da se malo rašire u smislu da se raskopčaju pri obuvanju ali već nakon desetak dana ni to više nije predstavljalo problem. Nosive su na različite kombinacije što je veliki plus, s obzirom na cijenu smatram da je bitno da su maksimalno iskoristive. Napravljene su od prave kože a jedina razlika je u finišu jer naime crne imaju neki sjajniji finiš dok su smeđe više mat. Meni osobno najzanimljiviji je dizajn ovih gležnjača kojega ne viđate toliko u svakodnevnici a na nogama stoji besprijekorno.

Rag&Bone New York zanimljiv je i kvalitetan brand čiju ponudu možete pogledati na njihovoj službenoj stranici a ukoliko vam se nešto svidi tu je stranica The Outnet na kojoj učestalo možete naći nešto skuplje komade po povoljnijim cijenama.

U nastavku sam smatrala da je ove ljepotice najbolje predstaviti kroz jedan niz fotografija jer samo jedna slika govori više od tisuće riječi.
3 rag&bone harrow boots brown 4 rag&bone 5 rag&bone 6 rag&bone 7 rag&bone 8 rag&bone 9 rag&bone 10 rag&bone 11 rag&bone harrow boots black 12 rag&bone 13 rag&bone 14 rag&bone 15 rag&bone 16 rag&bone 17 rag&bone 18 rag&bone 1 Rag&Bone Ne York harrow bootPostoji li neki predmet koji je vaša slaba točka i jednostavno mu ne možete odoljeti?