Bio-Oil Giveaway

“Formula Bio-Oila pomno je osmišljena još 1987. na uljnoj bazi, a proizvod je vrlo brzo postao najprodavaniji proizvod za njegu kože u Švicarskoj.
Uljna baza jača prirodnu masnu strukturu kože te u formuli čuva vitamine i druge prirodne ekstrakte, bez potrebe dodavanja štetnih konzervansa. Bio-Oil u sebi sadrži prirodna ulja lavande, ružmarina, kamilice i nevena koji se već stoljećima koriste u održavanju zdravlja kože. Ulje je obogaćeno vitaminima A i E te revolucionarnim sastojkom PurCellin Oil koji formulu čini laganom i omogućava brzo upijanje u kožu, bez masnih tragova. Ulje se laganim kružnim pokretima umasirava u kožu, nakon čega na njoj ostaje zaštitni nemasni sloj koji ju čini mekanom, glatkom i baršunastom.”

Bio-Oil

Bio-Oil ulje prepoznale su mnoge svjetske zvijezde te sam tako i ja čula za ovaj proizvod s obzirom da je učestalo spominjan kao dio beauty rutine Kim Kardashian, Sienna Miller, Jourdan Dunn, Candice Swanepoel te mnogih drugih nama poznatih dama. Kako je Bio-Oil odnedavno dostupan i na našim policama stigao je i do mene na testiranje. Moram priznati da ovo ulje ne koristim dovoljno dugo da bi ovo bila detaljna recenzija stoga ćete danas dobiti na uvid tek moje prve dojmove.

Pakiranje je dostupno u dvije varijante, 60ml i 125ml, cijena manjeg pakiranja iznosi oko 80kn dok je cijena većeg pakiranja oko 140kn, ovisno o prodajnom mjestu. Sastav ulja dostupan je klikom na ovaj link.

Plastično pakiranje sa manjim otvorom na vrhu zgodno je pri upotrebi jer omogućava lakše doziranje proizvoda. Miris ulja je izražen no ugodan ali isto tako brzo hlapi što je prednost ako ovo ulje koristite na licu a niste fan intenzivnih mirisa. Koža jako brzo upija ovo ulje što mi se jako sviđa jer ja ne volim kada ostaje masniji sloj na površini kože ili kada trebam čekati da koža ulje upije da mogu nastaviti sa rutinom. S obzirom da se radi o višenamjenskom ulju ono je pogodno za korištenje na cijelom tijelu i kosi.

Bio - Oil

“Bio-Oil u jednom pakiranju donosi rješenje za doista zahtjevne probleme koji zahvaćaju našu kožu. Pomaže u poboljšavanju izgleda kože sa svježim i starim ožiljcima, nastalih zbog operacija, nesreća, opeklina, ugriza insekata, ali i onih nastalih kao posljedica akni i vodenih kozica. Također, pomaže u smanjenju vidljivosti strija što ga čini idealnim proizvodom za trudnice, body-buildere i adolescente koji ubrzano rastu. Povećava elastičnost kože i time smanjuje mogućnost nastajanja strija. Redovitim apliciranjem Bio-Oil ima blagonaklon učinak na probleme neujednačenosti boje tena koji mogu nastati kao rezultat raznih hormonalnih promjena ili vanjskih uzroka, kao što su prekomjerno izlaganje suncu. Sadrži brojne sastojke koji jačaju kožu, čine ju mekšom, podatnijom i hidratiziranom, zbog čega se preporučuje i kod prvih znakova starenja kože.”

Kako sam već u samom uvodu navela ovo ulje ne koristim dovoljno dugo da bih vidjela drastične rezultate iz prethodno navedene deklaracije o proizvodu no vjerujem da su ulja zaista odličan odabir za njegu kože jer pružaju adekvatnu njegu. Iako moje strije i eventualni ožiljci ne mogu i nisu nestali u mjesec dana vjerujem kako bi za iste ovo ulje bila dobra preventiva. S obzirom da se radi o višenamjenskom ulju ubacila sam ga i u rutinu njege lice i moram priznati da mi se sviđa ugodan efekt glatke kože koju ostavlja za sobom i iako sam se bojala reakcije na licu (jer sa uljima se nikada ne zna) moram priznati da mi koža niti jednom nije neugodno reagirala. Koristila sam ovo ulje i na kosi na način da sam ga pomiješala sa maskom pri pranju kose te kao dodatna njega na vrhovima pri stiliziranju kose i nije ju nimalo otežalo već je pružilo dodatnu mekoću.

Bio-Oil giveaway

Mekana, glatka i baršunasta koža je nešto čemu svi težimo i taj efekt nakon nanošenja ovog ulja zaista i ostaje na koži. Vjerujem da ovom ulju treba dati vremena da se pokaže u punom sjaju a u suradnji sa brandom i tri čitateljice moga bloga imati će priliku zajedno sa mnom otkrivati čari ovog ulja. Sve što trebate napraviti jest da u periodu od danas pa do 17.03./23:59h u komentarima napišete Bio-Oil & Anaviglam giveaway. Darivanje je internacionalno i dobitnice će biti objavljene na blogu 18.03. u jutarnjim satima. Prijaviti se možete i na FB stranici bloga klikom na ovaj link.

Sretno!

*pr uzorci

Tagovi: