Too Faced – Primed & Poreless Priming Powder and Finishing Veil

Kategorije: Puder, Too Faced
Znate kad vas pitaju bez kojeg kozmetičkog proizvoda jednostavno ne možete – moj klasičan odgovor bi bio da ne mogu bez maskare, korektora i rumenila … dok nisam upoznala ovaj proizvod bez kojega ne mogu i odmah ću u startu ću vam reći da sam već na petom ili šestom pakiranju (nisam sigurna) ;

Kao što sam već par puta napomenula imam masnu kožu i jako mi je teško matirati ju a zadržati svježinu a ne nakon tri sata da mi lice izgleda kao fasada raznim nijansama. Spas sam našla u ovom transparentnom puderu “Primed&Poreless” od brenda Too Faced.

Dakle, radi se o proizvodu u prahu o kojem sam naziv govori sve….može se koristiti samostalno nešto poput baze, može se nanositi na bazu ili baza-tekuća podloga pa on….univerzalan u namjeni na sve moguće načine i jednako efektivan na sve moguće načine.

Dolazi u predivnoj rozoj ambalaži od 4.5g koja ima čak i pregradu koju otvarate u smjeru kazaljke na satu i tako vam puder nikada ne “šeta” ambalažom a tako i dozirate potrebnu količinu.

Namijenjen je prvenstveno masnoj koži i problematičnim proširenim porama ali zaista ne isušuje pa je pogodan ia za normalnu i suhu kožu. Transparentne je boje pa se naknadni slojevi tokom dana neće niti malo primjetiti.

Meni je uvelike pomogao sa problemom matiranja jer koža ostaje matirana do 6h bez popravka a i tada nakon popravka ponovo je čista, svježa i bez tog suvišnog sjaja. Svakako da sužava pore te ublažava pojedine linije. Nanosim ga na silikonsku bazu ili silikonska baza+tekuća podloga. Nikada mi nije iziritirao kožu niti začepio ijednu poru. Vrlo se lako nanosi ne ne treba ga puno.

Kupiti ga možete isključivo u Sephori po cijeni od 260kn i to mu je jedina mana jer u tih 260kn dobijete samo 4.5g što je jako malo i relativno ako ga koristite svaki dan po dva-tri puta brzo će se potrošiti ali kada ste očajni i nema drugog rješenja svakako isprobajte jer vam neće biti žao niti malo.

Navodno kako “čujem” na forumu Sephora se krajem kolovoza zatvara a kako su oni jedini uvoznici ovog američkog brenda ne znam kako ćemo mi ovisnici Too Faceda to preboljeti jer ni Lidija više ne posreduje 🙁 ili ćemo se jednostavno nakrcati zalihama?!?

Uglavnom, svakako preporučujem ovaj proizvod jer bolje od ovoga za masnu kožu nema.

lp

Tagovi: ,