John Masters Organics Scalp /tretman za masažu vlasišta i volumen kose/

John Masters Organics

Prije nekoliko mjeseci pisala sam vam o John Masters Organics Sclap šamponu za kosu koji me naprosto oduševio pa sam svakako bila zainteresirana testirati sprej za volumen iz iste linije koji je dostupan na BB Natura Vera web shopu.

JMO Scalp tretman za masažu vlasišta i volumen kose dolazi u pakiranju od 125ml po cijeni od 199kn. Sastav je dostupan klikom na ovaj link.

Ovaj sprej namijenjen je tankoj kosi bez volumena a osim toga on stimulira cirkulaciju vlasišta, pospješuje zdravlje vlasišta tako da uklanja naslage sebuma te potiče rast kose.

John Masters Organics Scalp

Sprej sam koristila na mokroj kosi tek prosušenoj ručnikom tako da bi ga pošpricala baš po vlasištu te sasvim malo po dužini kose i možda minutu masirala vlasište. Potom bi raščešljala kosu i odmah se bacila na sušenje kose i feniranje. Ukoliko bih ostavila mokru kosu da se suši prirodno efekt bi bio manji za nekih 60%.

Ovog spreja zaista treba malo i mislim da jedno pakiranje traje zasigurno pola godine ukoliko ga koristiti svaki drugi dan kao i ja. Obožavam ga iz jednostavnog razloga a taj je da kosi zaista daje puno više volumena a da ju pritom ne isušuje što obično bude slučaj za ovakvim tipom proizvoda. Moram priznati i da odjednom imam dosta mlade kose a kako nisam ništa drugo koristila kao njegu za poticaj rasta kose to ću također prepisati ovom spreju. Također, kosa se znatno manje masti a i taj je volumen postojan i sutradan s napomenom da je moja kosa zaista jako tanka i rijetko sa kojim proizvodom volumen bude postojan i na kraju tog istog dana.

Ovaj proizvod prvenstveno miriše na mentu što je meni dodatni plus a osim toga po nanošenju kao da lagano škaklja po tjemenu mada taj osjećaj brzo prolazi i ne stvara iritacije a moje je tjeme dosta osjetljivo.

Sve u svemu, definitivno jedan od najboljih proizvoda za volumen kose koji će biti moj “must have” u narednim mjesecima.

John Masters Organics Scalp spray

*pr uzorak