Favoriti siječnja :D

Kako sam preskočila mjesečne favorite prije mjesec dana te umjesto tog pisala o favoritima godine danas sam si dala oduška i rapisala se o nekoliko proizvoda koje obožavam posljednjih mjesec do dva dana :D:D:D…
DEKORATIVA

Ima tu zaista svega ali ovo su proizvodi koje zaista iz dana u dan koristim i zaista su dio svakodnevne jutarnje rutine šminkanja :D.

SISLEY TRANSMAT – puder iznimno kremaste teksture za mat finiš dok ujedno hidratizira vaše lice. Dugo vremena sam obožavala ovaj puder te ga kupovala u dvije nijanse 2 i 3 i miješala jer je to bila moja idealna nijansa. Trenutno sam zadovoljna 2-kom i efektom koji ovaj puder ostavlja na mom licu…grozim se ove hladnoće i sezone centralnog i mislim da je ovo najbolji dnevni puder za ovaj period godine ;).
Recenzija slijedi kroz par dana ;).

MAC rumenila;

s lijeva u nijansi STAY PRETTY – obožavam ovu krasnu pink nijansu koja je toliko idealna za zimu zbog svoje svježine koju ostavlja na obrazima …

te s desne strane u nijansi BABY DON’T GO – rumenilo koje meni zapravo služi kao bronzer i kao takav je idealan zbog mat finiša u vrlo prirodnoj nijansi … idealna kombinacija za zimu :D.

ILLAMASQUA kremasti pigment u nijansi HOLLOW – ovaj sam pigment kupila tek sredinom mjeseca no toliko je savršen za moje kapke kao kremasto sjenilo da ga konstatno koristim u kombinaciji sa…

MAC paint pot u nijansi SOFT ORCHE – koji nanosim uz rub obrve ili kao bazu…ovo mat kremasto sjenilo je idealno pak u kombinaciji sa …

MAC pigmentom u nijansi NAKED……..zapravo, ova trojka je moja idealna kombinacija na kapcima za svakodnevni make up i mislim da će tako i ostati još dugo dugo …

….macov paint pot i pigment sam dobila na probu od svoje drage Jasmine sa bloga MakeupArena i velika joj hvala na tome ;D te sam po isprobavanju naručila full size oba proizvoda…kažem vam, dugoročna kombinacija :D.

MAYBELLINE korektor – sam također kupila po Jasmininoj preporuci i apsolutno potvrđujem dobru preporuku jer ovo malo čudo za samo 50ak kuna zaista briše natečenost i tamne kolutove na okoloočnom području, naravno ukoliko nisu preizraženi…ja sam prezadovoljna a recenzija slijedi uskoro jer ovo čudo niti malo ne isušuje a prekriva dovoljno i apsolutno ne znam kako sam do sada funkcionirala bez njega :D.

LANCOME HYPNOSE STAR – maskara koju sam recenzirala u ovom postu te ponovila kupovinu…mislim da je dovoljno rečeno, obožavam ovu maskaru i moja dugo obožavana Iconic maskara napokon ima dostojnu konkurenciju.

DIOR “DIORSKIN POUDRE LIBRE” – puder u nijansi 002 transparent medium je apsolutno najbolji puder u prahu koji sam ikada isprobala…matira a ne isušuje, meni dovoljno a recenzija slijedi možda već ovog tjedna ;).

PREPARATIVA

Siječanj je meni u segmentu preparative zapamćen po Lush proizvodima kojih sam se zaista nakupovala iskoristivši popuste koje su imali a zapravo ih imaju još i sada pa isprobajte ali zapamtite da biste mogli postati ovisni :D.

LUSH MASK OF MAGNAMINTY – na ovu masku mi je također ukazala Jasmina sa bloga MakeupArena i nakon isprobavanja odmah sam kupila full size proizvod te masku koristim 2-3 puta tjedno, recenzija slijedi ;).

LUSH DARK ANGELS – piling koji sam kupila na blef i baš se ugodno iznenadila, koristim ga jednom tjedno i zaista sam iznenađena koliko temeljito očisti lice te pri tome naglašavam i da poradi na čišćenju mitesera, ali o njemu više u nekoj od nadolazećih recenzija.

KIEHL’S HERBAL SPOT TREATMENT – dakle, gelasta tekstura najmenjena isušivanju prištića, odrađuje to perfektno no iznimno je agresivan ali nekako je kod mene presudila ta temeljitost proizvoda u njegovoj namjeni da ga ne mislim mijenjati već ga planiram zadržati u svojoj rutini prevencije protiv prištića.

LUSH “9 do 5” – losion za čišćenje lica koji je idealan za moju kožu, temeljito čisti make up i iznimno je blag te nije uzrokaovao niti jednu iritaciju :D:D:D obožavam ovaj proizvod.

BIODERMA MICELARNA – namjenjena osjetljivoj koži i za mene perfektna…oduvijek hvaljena a ja je do sada nisam isprobala 😀 e pa drago mi je da jesam te sam početkom mjeseca kupila ovo malo pakiranje a krajem ono veliko od 500ml, sve rečeno ;).

MURAD – matirajuća krema koju sam kupila nakon što sam ju isprobala od Jasmine koja ju je na svom blogu i recenzirala, da ne duljim, potpis na sve navedeno u recenziji uz malu napomenu da mene ova matirajuća krema ipak isušuje ali ja sam je počela koristiti sa pretpostavkom da svaka matirajuća na kraju isušuje no ova za razliku od drugih zaista MATIRA moju t zonu kao nijedna do sada pa joj je i ta dehidracija oproštena ali i nju možete kontrolirati sa adekvatnim hidratantnim serumima ili kombinirati sa još jednom kremom ;).

Drage moje, to bi bili moji favoriti prethodnog mjeseca…vaši???

lp