Moda | Topla denim jakna

Kategorije: Lifestyle, Moda, New In

S obzirom da jako volim nositi traper dugo sam bila u potrazi za toplijom traper jaknom. Iako mi je bilo dovoljno pronaći denim jaknu za prijelazni period jesen/zima uspjela sam pronaći jednu koju ću uz deblju vestu moći nositi i tokom zime.

S obzirom da se u posljednje vrijeme često susrećem sa stranicom Zaful u pukoj znatiželji nabasala sam na jednu topliju traper jaknu i nije bilo dvojbe bi li trebala pružiti priliku kako stranici tako i jakni. Po naručivanju jakna je krenula prema meni već sljedeći dan te je stigla kroz desetak dana u dobro zaštićenom paketu. Iako je paket bio jako stisnut jakna nije bila uopće izugžvana no to pripisujem materijalu jer radi se o varijanti ‘mekanog’ trapera.

Jaknu sam odmah oprala u mašini na opciji ‘ručnog pranja’ te ju potom osušila u sušilici gdje je nakon 2,5h bila spremna za nošenje. Iako je uz ovu jaknu došlo krno za kapuljaču i rukave ja sam isto skinula jer mislim da ova jakna bez tih detalja izgleda puno ljepše no ukoliko se vama sviđa taj dodatak moram priznati da je ovo umjetno krzno koretne izrade te je u potpunosti nosivo.

Jakna je iznutra postavljena i zaista je topla, rekla bih da je pogodna za ovaj period uz majicu kratkih rukava ili kušulju a tokom zime je planiram nositi uz neku topliju vestu. Jakna ima nekoliko džepova koji su zaista prostrani pa ovu jaknu volim nositi u šetnjama ili kada idem na kavu ili obavljam neke kraće obaveze jer uz nju ne trebam nositi torbicu s obzirom da mi u te duboke džepove stane sve potrebno.

Ljetos sam naručila nekoliko stvarčica sa nekih drugih kineskih web shopova (klik na link) pa sam sa veličinama bila upoznata i iako mislim da bi mi odgovarala i M veličina koju i inače nosim ja sam naručila ovoga puta veličinu L čisto jer se radilo o jakni i činjenici da ću je sigurno nekada obući i na neke deblje majice i veste pa da ne riskiram neudobnost.

Jakna je dostupna klikom na ovaj link, kao i sve ostale informacije o njoj poput veličina i cijene a u nastavku na fotografijama možete vidjeti kako izgleda. Više o stranici Zaful i njihovoj ponudi možete saznati klikom na ovaj link.

zaful-1 zaful-2 zaful-3 zaful-5 zaful-6

Tagovi: ,