Skupo vs Jeftinije : Nars Albatross vs Classics Terracotta Blusher 205

Nakon dugo vremena vrijeme je da vratim u život svoj redovni post (koji iz nekog razloga i nije najbolje saživio, zapravo, moja greška) jednostavnog naziva koji govori sve – skupo vs jeftinije ;).

Naime, svi mi (ja mislim) volimo dobar i kvalitetan proizvod a da nije preskup, naročito u današnje vrijeme. Nerijetko se desi (barem meni) da prvo kupim znatno skuplji proizvod i nađem mu uvelike jeftiniju alternativu, ukoliko i vi znate nekoliko takvih svakako su dobrodošli u komentarima ;D.
Potrudit ću se mjesečno barem jednom napraviti ovakav post čisto ako sam se opekla ja ne morate i vi 😀 mada zaista kad podvučem liniju meni ni tada nije žao kupovine i čak sam i sretnija sa oba proizvoda (skupljim i jeftinijim) ali nije uvijek takav slučaj.
Danas doduše je … ;D.

Nars Albatross vs Classics 205

Dakle, dva highlightera o kojima su recenzije već napisane i sve je već rečeno o samim proizvodima kao takvima, no ukoliko se želite podsjetiti na njih možete to učiniti klikom na naslove Nars Albatross ili Classics 205.

Nars Albatross highlighter – £21.50, 4,8g

Classics Terracotta Blusher 205 – 44kn, 4g

Sada se sigurno na prvu pitate o čemu ja to pričam jer ova dva proizvoda već izgledom ostavljaju dojam neba i zemlje razlike, zar ne?
Pri swatchanju također uviđate da su različiti …

… po potezu linije po ruci ta dva swatcha, također i dalje vidite kako su ta dva proizvoda sušta suprotnost :/ ?!

Sve to stoji, istina, različiti su izgledom, no kako u naslovu ne stoji naziv posta “dupe” već “skupo vs jeftinije” ja vam donosim alternativu jednako kvalitetnog highlightera samo nekoliko puta jeftinijeg, koji također po samom nanošenju može postati i “dupe”.

Razlika osim cijene i gramaže (koja je gotovo nezamjetna) je u tome da Nars nešto više “vuće” na nazovimo čisto žuto zlato dok Clasiccs ide na bakreno zlato … po nanošenju, odnosno blendanju ta razlika se ne primjećuje toliko iz jednostavnog razloga, a taj je da se na kraju opet radi o zlatnom tonu koji je zapravo ovdje baza te da je sitni shimmer kojeg u sebi sadrže oba highlightera u potpunosti jedanak, odnosno efekat je jednak.
Oba se nanose sa lakoćom, oba se mogu nijansirati, nijedan se ne trusi, oba su svilenkaste teksture, oba u sebi sadrže decentni shimmer, oba su iznimno postojana, nijedan ne ističe pore … oba su savršena :D.
blic
bez blica
Pokušala sam vam dočarati tu skoro pa nezamjetnu razliku ali ako ste trenutno preplanuli kao ja ona se zaista neće nimalo primijetiti, ukoliko ste nešto svjetliji sa laganim i opreznim apliciranjem proizvoda također taj bakar neće biti izražen a isto tako ukoliko ste se voljni “poigrati” sa nijansiranjem istih možete dobiti zaista besprijekoran look.
Koji trebate odabrati … iskreno, ja obožavam oba :/ … ukoliko želite uštedjeti svakako preporučam Classics 205 sa kojim nećete pogriješiti ;D a i ako highlightere koristite samo u ljetnom periodu onda svakako preporučam Classics 205 ili ako želite jednostavno dobar i kvalitetan highlighter da vam bude pri ruci prema potrebi tada svakako odaberite Classics 205.
Nars Albatross nije za zanemariti i zaista sam uvjerena da boljeg highlightera nema no ako postoji jeftinija alternativa, zašto ne, barem dok Albatross ne dođe na red ;).
Kako vam se svidio post sa svojom temom i koje su vaše alternative … da vas podsjetim – prijedlozi su dobrodošli u komentarima ;)!?
lp