Pronađite svog „savršenog“ uz Aussie Giveaway

Kategorije: Aussie, Giveaway, Kosa

”Tražim svog savršenog”. Poznata je to rečenica brojnih pripadnica ljepšeg spola koju tijekom života često ponavljaju. I dok u romantičnom smislu ta potraga sa sobom ponekad donosi i dosta komplikacija, vaša kosa ne mora imati takvih problema. A za to se pobrinuo omiljeni australski klokan – zaštitni znak čudesnih proizvoda za kosu Aussie koji će vašoj kosi osigurati savršenu njegu. Među najpopularnijim proizvodima ove kultne marke za njegu kose upravo je linija 3 Minute Miracle tretmanima za dubinsku njegu različitih tipova kose. Gusta, bogata i kremasta tekstura ovih tretmana hrani vašu kosu i prodire duboko u nju bez osjećaja težine. A uz sve to, ostavlja na kosi neodoljiv miris po kojemu su Aussijevi proizvodi nadaleko poznati.

 

AUSSIE_3_MINUTE_MIRACLE_FRIZZ_REMEDYU današnje vrijeme kosu najčešće bojimo pa tada kosa zahtjeva više pažnje a time i bolju njegu a ako ju i ne bojite tada je tu problem sa hladnijim periodom godine koji je pred nama kada pretjerana vlaga u zraku stvara velike probleme našoj kosi.

AUSSIE_3_MINUTE_MIRACLE_COLOURKako bismo problemima stali na kraj Aussie dariva dvije sretne dobitnice sa jednim od dva dubinska tretmana iz linije 3 Minute Miracle – 3 Minute Miracle Frizz Remedy ili 3 Minute Miracle Colour Mate a sve što morate napraviti je sljedeće:

1) prijaviti se mogu osobe sa adresom u Hrvatskoj

2) tako da u komentarima ispod posta na blogu napišu koji tretman žele – Aussie 3 Minute Miracle Frizz Remedy ili Aussie 3 Minute Miracle Colour Mate

3) u periodu od ovog trenutka pa do 01.12.2014. do 12h .

Sretne dobitnice se moraju javiti unutar 48h na mail anaviglam@gmail.com sa svojim podacima, u suprotnom izvlačimo nove dobitnice!

Iako nije uvjet bila bih vam zahvalna da lajkate ovu objavu o darivanju na mojoj FB stranici jer kako sam već istaknula, tokom prosinca moj blog slavi rođendan a i ususret blagdanskom darivanju ovo je tek uvod u ono što vas sve čeka.

Sretno!!!

*darivanje je organizirano u suradnji sa P&G*

Tagovi: