Maui Babe Browning Lotion

Kategorije: Maui Babe, Preparativa

Odmah na početku vam moram istaknuti da vam ovaj proizvod TREBA … zaista vam treba!

Ljeto je a ljeto donosi i sunčanje te želju za preplanulim tenom i u moru svih mogućih proizvoda za poticanje bržeg tamnjenja ja sam našla svoj HG 😀 … nije da ne tamnim brzo jer tamnim ali da vam budem iskrena i pržim se na suncu. 
Nisam pobornik marmelada jer mi se ne sviđa tekstura i to baš niti malo i iako ulja za tijelo volim , jednostavno kombinacija ležanja na plaži po vrućini i masnoća ulja (ma kako brzo upijalo) i nije najidealnija za mene.
Uglavnom, tražila sam nešto ovako već zaista dugo i nema šta nisam isprobala, od drogerijskih brendova pa do onih bezobrazno skupih iz parfumerija … našla sam zlatnu sredinu – pristupačna cijena i vrhunski proizvod u kojega se smijem zakuniti da bi zaista na svakom bio djelotvoran.

Naručila sam ovaj losion za brže tamnjenja sa web stranice BeautyBay po cijeni od 18,60eura za 236ml mada imate i alternativu manjeg pakiranja od 118ml za 11eura.
Radi se o losionu jednostavnog naziva – browning 😀 jer to je ono što i želimo postići (barem ja želim) , lijepa brončana (smeđa) nijansa.
Ovaj losion za sunčanje izrađen je po tajnoj obiteljskoj formuli a radi se o jednoj mješavini prirodnih sastojaka. LINK
Ono što losion radi jest da ubrzava tamljenje vaše kože i to mu je primarna zadaća na koju ću se vratiti, no  moram istaknut još da losion bogato hrani kožu i sprečava isušenost uzrokovanu suncem te samim time sprečava i guljenje kože a tako i boja ostaje duže na koži.
Vratit ću se na tamnjenje kože, naime, ono što se meni desilo jest da vidim koliko mi je boja kože intenzivna i kako sam ju u iznimno kratkom roku postigla a da se zaista nisam niti pretjerano trudila.
Imajte na umu da ja živim na 18tom katu koji je usto i zadnji kat pa vam garantiram da je sunce ubitačno u ljetnom periodu no ja imam naviku prijepodne ili nešto kasnije popodne sunčati se na svojoj terasi .. mislim, kad je već tu zašto da ne :D. Uglavnom, kada sam prvi put nanijela losion bila je subota oko 9:30h a ja sam do 12h bila kao da sam na moru već 3-4 dana :/ … ostala sam paf. Popodne nakon ručka ponovo sam nanijela losion i bila na toj svojoj terasi od 17h do 18:30h, narednog tjedna su me svi pitali “šta sam već bila na godišnjem” :/.
Naravno da posjetim i solarij 3-4 puta mjesečno čisto da se ujednači boja i namazala sam se također sa ovim losionom i rezultat je bio i više nego impresivan :D.
Ono najbolje od svega jest da boja koju dobivate sa ovim losionom izgleda baš kao što i sam naziv kaže – smeđa. Zaista dobijete jedan prelijepi osunčani izgled a bez puno truda i prženja.
*BITNO: Prije nanošenja Maui Babe Browing losiona koristila sam losion za sunčanje sa zaštitnim faktorom !!! 
**Radi se (prema potrebi) o SPF50 i SPF30 … kako kada ;)!

Svake godine sa prvih par sunčanja koža odreagira na način da dobijem lagani osip (sitni crveni prištići) po čelu i prsima, ove godine i osip je izostao :D.

Prije upotrebe losion bi trebalo promučkati te prvih nekoliko puta pripazite pri otvaranju jer po kliku za otvaranje ambalaže dio doslovno špricne van :/, valjda dok se količina ne smanji.
Prvi dojam losiona po teksturi jest da je lagana no po nanošenju imate osjećaj kao da ste se namazali sa uljem, no bez brige jer brzo upija ali primijeti se kako iznutra tako i izvana da koža ostaje nahranjena.
Sama boja losiona je smeđa ali po nanošenju postaje transparentna no pri tuširanju možete primijetiti lagano obojanu vodu što znači da boja ipak ostaje na tijelu. Isto tako ako perete ruke po nanošenju vidite i tada već da ispirete smeđkastu boju.
Miris je nešto što bi nekima moglo smetati, to je ujedno i jedino što bi vas moglo odgovoriti od kupovine ovog proizvoda. Miris je jako izražen i zaista preintenzivan i za mene kojoj to inače nikada ne predstavlja problem.
Miris je kombinacija kakaa, kave i karamele … hm, zvuči ovako posloženo kao neki nes’ :/ … uglavnom, čak ni ne hlapi po nanošenju ali gubi na intenzitetu.

Boja mi je uvelike intenzivnija te ju uvelike lakše dobivam, mada opet ponavljam ja zaista jako brzo tamnim. 
Ovaj losion je isprobala i moja mama za koju ne znam da li više mrzi ljeto i sunce ili sunčanje a da ne govorim o alergijama koje je dotuku … uglavnom, koža joj se nije crvenila, nije bilo novih pjegica a dobila je i laganu boju već nakon jednog vikenda (imajte na umu da se ona sunča 2sata dnevno, dopodne).
Boja je postojanija a koža mi nije dehidrirana i perutava.
Obožavam ovaj proizvod i mislim da ću ga kupovati iznova svake sezone što i vama preporučam ;)!
ps-jedno pakiranje potrošena i upravo naručila drugo ;)!
Zanima li vas??
lp