Urban Decay Born To Run paleta

Kategorije: Makeup, Sjenila, Urban Decay

Iako Urban Decay Born To Run paleta i nije novost na tržištu ja sam se danas odlučila osvrnuti na istu u ovom postu jer kako se približava toplije vrijeme tako se približavaju i sve češća putovanja, pa makar ona kraća tijekom vikenda. Ova paleta upravo je i zamišljena kao prikladna za putovanje jer sadrži čak 21 nijansu i veliko upotrebljivo ogledalo a pakiranje je tanje, čvrsto i kompaktno. Iako je sama ambalaža tanja ona je ipak dosta velika jer trebalo je smjestiti 21 nijansu od kojih svako sjenilo sadrži 0.80 grama, no pakiranje je stvarno kvalitetno i kao takvo pouzdano za transport odnosno putovanja.

Većina nijansi bazirana je na neutralnijim tonovima no ljubitelji boja nisu ostali zakinuti jer u ovoj paleti se mogu naći i bogate intenzivne nijanse. Sjenila su kremasta, gotovo baršunasta i lijepo klize po kapku pri nanošenju. Određene nijanse se truse jače ali s obzirom na pigmentaciju sjenila neću zamjeriti, ali svakako treba povesti računa po tom pitanju pri blendanju na kapku. Mislim da je svaki finish dostupan u ovoj paleti – shimmer, micro-shimmer, matte, micro-sparkle, metallic i satin, zbog toga je samo nebo granica pri kreiranju različitih makeup lookova kada je ova paleta u pitanju.

Kao zamjerku navela bi da ova sjenila zahtijevaju primer/bazu u podlozi jer se skupljaju u pregibu oka i intenzitet nijansi tijekom dana slabi, također zamjeram i činjenicu da po otvaranju ogledalo ne ostane stajati uspravno već se cijela paleta otvara, šteta u tom smislu jer je veliko i kao takvo zaista upotrebljivo no ovako ga morate cijelo vrijeme držati uspravno.

Preporučena cijena palete Born To Run je 418,00kn a dostupna je u Müller parfumeriji Trg bana Josipa Jelačića i Arena centar.