Lorac PRO Palette

Kategorije: Lorac, Makeup, Sjenila

Što reći o toj famoznoj Lorac PRO paleti koja nam je manje više svima bila na popisu makeup želja. U bespuću recenzija na internetu koje ne kriju oduševljenje ovom paletom i moja je tek jedna u nizu mnogih. Ovu paletu željela sam si baš jako dugo i mislim da si ništa nisam željela kupiti po pitanju kozmetike koliko sam si željela upravo ovu paletu. Postoji mogućnost da je na to utjecala i činjenica da je ova paleta nedostupna na području Europe a moram priznati da su prodajna mjesta i u USA ograničena. Moja je stigla upravo iz USA još ljetos i još uvijek mogu baš nju izdvojiti kao najdražu mi paletu sjenila među svim ostalima koje posjedujem.

Lorac cosmetics Lorac Pro palette Lorac PRO palette eyeshadow

Što ovu paletu čini toliko posebnom je zapravo izbor nijansi koje ova paleta nudi te činjenicu da je sastavljena od mat i shimmerastih sjenila tako da mogućnostima kombiniranja makeup lookova nema kraja. Shawtchevi gornjeg reda dostupni su klikom na ovaj link a swatchevi donjeg reda dostupni su klikom na ovaj link. Također, ova paleta je jako praktična za putovanja jer je jako tanka i ne zauzima puno mjesta a opet ponavljam u njoj imate različite nijanse sjenila kojima je samo nebo granica u kreiranju lookova. U pakiranju uz paletu sjenila dolazi i primer za kapke koji je jednako savršen kao i paleta. Sjenila naravno dolaze više do izražaja kada je primer u podlozi ali ova sjenila su i bez baze jako dobre pigmentacije i moram priznati da se sa lakoćom blendaju i dobre su postojanosti. Kao neku manu istaknula bi da se sjenila jako truse i zapravo koliko vam završi na kapku toliko se proizvoda potroši i dok ga zahvaćate kistom. Nešto više se truse mat sjenila no ona shimmerasta mada sam ja nekako voljna zbog mekoće teksture zažmiriti na taj nedostatak. Sjenila se mogu koristiti kao suha i mokra što je idealno ukoliko pri ruci nemate tuš ili pak želite na kapku povući jednu lijepu liniju a da ta ista nije isključivo klasično crna.

Lorac PRO

Da rezimiram, šarolika paleta jako pigmentiranih mat i shimmerastih sjenila od 50$ koja se ujedno lijepo blendaju na kapku te dolaze uz fantastičan primer za kapke, svakako je vrijedna pažnje. Nijanse unutar palete savršene su za različite lookove te smatram da je ova paleta iskoristiva tokom čitave godine. Iako doista nedostupna paleta na našim područjima mislim da vrijedi potegnuti vezu da je se dokopate jer mišljenja sam da bi ova paleta čak i meni mogla zamijeniti sve ostale, odnosno, smatram da bi zbog ponude nijansi mogla funkcionirati samo sa njom jednom.

Sviđa li vam se ova toliko poznata paleta i koja je vama omiljena paleta sjenila?