Termalna voda Vichy

Termalnu vodu Vichy prije 2000 godina stvorila je priroda i ona je danas srce svih Vichy proizvoda za njegu kože. 100% čista i prirodna, termalna voda glavni je saveznik za ljepotu osjetljive kože koja umiruje, jača i obnavlja kožu lica i tijela. S obzirom da tijekom ljetnih mjeseci koža traži dodatnu njegu i hidrataciju, termalna voda Vichy idealan je odgovor jer smanjuje osjećaj neugode, smiruje iritacije, štiti epidermis od vanjskih agresija i ubrzava staničnu obnovu.
Voda ljepote pruža istovremeno učinkovitost i ugodu te je neizostavni dodatak za vruće ljetne dane!
Vichy termalna voda nastaje tijekom sporog prolaska kristalnim dubinama vulkana Auvergnea i tu se mijenja i puni dragocjenim mineralima prije no što izađe na površinu čista i prirodno blagotvorna. Bogata je jedinstvenim spojem više od 15 blagotvornih i dragocjenih minerala poput željeza, kalija, kalcija, mangana i silicija te je priznata zbog svojih iznimnih svojstava da smiruje, jača i obnavlja osjetljivu kožu. Učinkovitost je dokazana putem 34 ispitivanja pod dermatološkim nadzorom na više od 600 osoba sa svim tipovima kože- čak i osjetljivom.
Termalna voda Vichy iznimno je bogata mineralima, smanjuje osjećaj neugode, štiti epidermis od vanjskih agresija, jača prirodnu obranu kože i ubrzava staničnu obnovu. Korištenje termalne vode bitan je korak u svakodnevnoj rutini ljepote – istovremeno jača, umiruje i obnavlja kožu. Jedinstven spoj 15 rijetkih minerala pruža učinkovitost i ugodu, neovisno koristi li se kao umirujući korak nakon čišćenja lica, kao zaštitni korak na kraju njege ili kao ugodno osvježenje za osjetljivu kožu. Prirodno je formulirana i nije je moguće znanstveno reproducirati. Proizvod je hipoalergen, bez mirisa i bez konzervansa.
UMIRUJE
Djeluje protuupalno (suhoća, crvenilo, svrbež), ne izaziva iritacije, umiruje i pročišćava te trenutno osvježava kožu.
JAČA
Pojačava antioksidacijsku zaštitu kože, ojačava zaštitnu barijeru kože, štiti od starenja i onečišćenja.
OBNAVLJA
Potiče obnavljanje stanica i pospješuje unos energije u stanice.
IZUZETNI SADRŽAJ MINERALA
Najbolji saveznik za ljepotu kože sadrži jedinstven spoj 15 minerala, a sljedeći su istaknuti zbog svojih ublažujućih, ojačavajućih i obnavljajućih svojstava:
Kalcij Štiti tkivo kože
Kalij Sudjeluje u snabdijevanju stanica kože vodom
Silicij Učvršćuje, obnavlja tkivo
Magnezij Potiče obnovu kože
Željezo Sudjeluje u snabdijevanju kožnih stanica kisikom
Mangan Sprječava oksidaciju i potiče zacjeljivanje rana
Bakar Djeluje protuupalno
Cink Potreban je za rast stanica i zacjeljivanje rana
                       
I ostali elementi doprinose njenim blagotvornim učincima.
Požurite u ovlaštenu Vichy ljekarnu po svoju vodu ljepote kako bi i Vaša koža tijekom ljetnih mjeseci bila zdrava i lijepa!
Termalna voda Vichy 150 ml: 54,87 HRK*
Termalna voda Vichy  50 ml: 31,16 HRK*
* Cijena je informativna i može se razlikovati u skladu s pravilnikom o cijenama u ljekarni.
*pr objava
Vichy termalnu vodu obožavam i kupujem uvijek iznova … više o mojim dojmovima u već objavljenoj recenziji 😉 !
lp