Non Beauty Favourites #3

Lipanj je proletio a u srpanj ulazim sa nekim nekozmetičkim favoritima protekloga mjeseca a za sutra ostavljam kozmetičke favorite ;).

OMG kako je ovo prefini voćni jogurt :). Lidl svakoga tjedna na svojim policama ugosti limitirane proizvode koji budu kategorizirani kroz delicije pojedinih država. Kada je bio tjedan engleske kuhinje ja sam kupila dva tri voćna jogurta sa slike i oduševila se kako je preukusni te se vratila po poveću zalihu i moram priznati da su svi koji su ga probali bili jednako oduševljeni. 

Zazirem od svakodnevnih kupovina plastičnih vrećica zato se držim onih višenamjenskih i plateninih a ova sa slike je idealna jer se uspješno može složiti u mali džep iznutra te ne zauzima puno mjesta u torbi. Nadalje, jako je čvrsta a opet kada nosim u njoj nešto teško ručke su lijepo napravljene da ne rade nelagodu dlanu. Bila je poklon pri kupovini no da je u prodaji ja bi ih valjda kupila odmah desetak.

Eterično ulje s mirisom zelenog čaja koje miriše neodoljivo a miris koji se širi po stanu traje i traje … definitivno najidealniji miris za dom.

Sjena vjetra (Carlos Ruiz Zafon) … kupila sam ovu knjigu na vašu preporuku na zadnjem Interliberu no tek je sada došla na red za čitanje i zaista mi je žao da sam toliko čekala jer koliko je zanimljiva potvrđuje činjenica da sam je pročitala tokom jednog vikenda, jednostavno je nisam mogla ispustiti iz ruke.
Zafon je ostavio zaista veliki utisak na mene ovom knjigom da sam morala kupiti i Anđelovu igru koja je nastavak ovog izuzetnog romana a Zatočenik neba je na putu već ;).
Za više detalja klik na link.

Prije početka svakog ljeta uvijek kupujem jedne klasične ortopedske natikače, no ove godine me je pretekla mama koja također ima problema sa ravnim stopalima kao i ja i koja je kupila sebi jedan par sličnih i oduševljena je te je željela da ih i sama isprobam i zaista su preudobne. K tome su i lijepe te lijepo stoje na nozi a u većini slučajeva nikada takve natikače niti budu lijepe niti lijepo stoje. 🙂
Nosim ih uglavnom svaki dan i prezadovoljna sam.

Kada ne nosim natikače obično sam u tenisicama a napokon sam izvukla iz ormara i jedan par za trčanje no ja ne trčim već hodam. Naime, ja zaista nisam sportski tip koji bi se s oduševljenjem bavio sportom ali u želji da i tom segmentu posvetim jedan dio svog vremena odlučila sam se na hodanje tri do četiri puta tjedno na stazi od 5km. Nisam stručnjak ali mi se čini da je to u redu za osobu koja to čini čisto rekreativno da bi se osjećala bolje. Ukoliko vi imate više znanja na tom području, uputite me molim vas ;).

Uz hodanje i udobne tenisice neizostavna je i dobra glazba a zahvaljujući Deezer aplikaciji i taj je segment pod kontrolom. Ukoliko vam se kao ni meni ne bavi skidanjem glazbe i ukoliko istu slušate isključivo prema raspoloženju, treba i vama Deezer a više o njemu doznati ćete na Deezer stranici – www.deezer.com .

Za kraj sam ostavila sat (Asos) bez kojega gotovo ne izlazim iz kuće te jedan prekjut lančić kupljen u jednom od meni dražih dućana – Accessorize. Interesantno je da sam ja više naklonjena zlatnom nakitu a to naročito dolazi do izražaja tokom ljeta i baš sam ugodno iznenađena koliko se lijepo i lako mogu i srebrne varijante iskombinirati.
To su bili moju nekozmetički favoriti lipnja a kako sam u uvodu najavila sutra/prekosutra donosim i kozmetičke favorite ;).
Za kojim ste stvarima vi najčešće posezali u lipnju?
Ivana
lp
Tagovi: , ,