Zimski favoriti – dekorativa

Kategorije: Makeup

Kao što sam i obečala u jučerašnjem postu o zimskim preparativnim favoritima, danas slijede zimski dekorativni favoriti 😉 …

Iznenadila sam se koliko se dekorativnih favorita skupilo ove zime jer make up mi se svakodnevno svodio na  naglašene usne i iznimno decentne oči no na hrpici je sada gomila proizvoda :/…ali vam garantiram da su se isključivo ovi proizvodi konstatntno rotirali u krug.

Usne

Ove sam zime obožavala naglašene usnice i najčešće koristila …

Maybelline Color Sensational ruževe u nijnsama 916 (neon red) i 902 (fuchsia flash) te Golden Rose ruž u nijansi pod brojem 57 i najobožavaniji među njima Lancome Rouge In Love u nijansi pod brojem 340B…radi se o kremastim i postojanim ruževima sa mat i polumat efektom.

Kada sam željela malo sjaja najčešće sam posezala za …

Lip Maximizer i Lip Glow sjajilima … oba proizvoda potpisuje Dior i zaista se radi o iznimno kvalitetnim, postojanim i njegujućim sjajilima (post za Lip Glow).

Oči

Od sjenila sam obožavala neke zemljane i neutralne nijanse …

Maybelline Color Tattoo 24H u nijansi 35 – On and On Bronze – jedino kremasto sjenilo na popisu ali iznimno obožavano zbog postojanosti i lakoće nanošenja te mogućnosti nijansiranja.

Inglot mono sjenilo u nijansi Double Sparkle – neutralno sjenilo boje kože sa dodatkom shimmera daje predivan efekat na svakom kapku a naročito u ovoj dugoj i sivoj zimi.

MAC pigment u nijansi Naked – vjerovatno koristim svakodnevno od kada sam dobila tester od drage Make Up Arene te sam naručila full size jer ovo je divan divan proizvod koji se savršeno sljubljuje sa svim mogućim nijansama.

Sleek paleta Au Naturel 601 je krasna paleta sa mat i shimmerastim sjenilima od kojih ja naravno preferiram ova mat no i shimmerasta su predivna. Krasne nijanse, divna pigmentacija i neograničena postojanost.

Sonia Kashuk Eye on Neutral 02 je paleta sa mat sjenilima u neutralnim tonovima…krasna krasna paleta koja mi je u svakodnevnoj upotrebi a reenzirala ju je draga Dear Skin u gostujućem postu.

Illamasqua kremasti pigment u nijansi Hollow mi služi kao baza i kao takav je idealan uz ovu moju kombinaciju nijansi sjenila koje preferiram. Koristim ga svakodnevno na kapcima.

Diego Della Palma olovka za oči u nijansi pod brojem 16…krasna nude nijansa savršena za waterline te neograničeno postojana.

Lancome olovka za oči u nijansi 01 Noir je definitivno još uvijek najbolja i meni najdraža olovka za oči u crnoj nijansi i sve mi se više čini da je zaista nepotrošiva.

Lancome Hypnose Star maskara koja je zamjenila moju dugo obožavanu Diore Iconic maskaru a više o njoj u ovom postu.

Illamasqua sjenilo za obrve u nijansi Motto … najbolje sjenilo za obrve ikada te jedinstvena nijansa … više u ovom postu.

Alverde proizorni gel za fiksiranje obrva … savršen gel za sitne novce … topla preporuka ;).

Lice

Kao i uvijek morala sam rotirati nekoliko primera …

Givenchy Mister Mat o kojem više možete pročitati u ovom postu no ponovit ću da je ovo najbolji i najidealniji primer za masnokošce ;D.

Sisley Instant Perfect primer koji se trudi biti alternativa Mister Mat-u.

L’Oreal Lumi Magique iluminirajući primer koji me oborio s nogu svojim efektom i ponašanjem na koži te koji je idealan i samostalno kao iluminator ili pomiješan sa puderom te kao primer jer je jako prilagodljiv svakom tipu kože da daje predivnu svježinu licu koja je nužna tokom zime.

Našla se tu i jedna BB krema …

L’oreal Nude Magique BB krema u nijansi light koja se savršeno stopila sa mojim tenom tokom zime te zadovoljavajuće prekrila eventualne nedostatke i bila postojana tokom čitavog dana.

Kada sam koristila pudere odnosno tekuće podloge, to su bili redom …

Lancome Tient Miracle u nijansi pod brojem 03 koji je bio i kao takav i ostaje, savršen puder za dnevne varijante jer daje jedan predivan zdravi izgled i sjaj i licu, prekriva srednje do jako, ne radi iritacije, ne isušuje, sa pogođenom nijansom … divota, što reći sem probajte ;).

Lancome Tient Idole Ultra 24h u nijansi pod brojem 03 je puder kada trebam cijelodnevnu postojanost i poslušnost naravno i garantiram da ćete to dobiti za sigurnih 16 sati ;). Jako prekrivanje, dugotrajna postojanost, mat finiš, ne iritira, ne isušuje, savršena nijansa … krasan puder koji je apsolutni “must have” u svačijem neseseru.

Draga Make Up Arena prosljedila mi je te time i otkrila jedan divan MAC puder … Studio Fix Fluid u nijansi NW 25 da sam i njega morala naručiti full size. Krasan puder – postojan, prilagodljiv koži, izniman izbor nijansi, ne uzrokuje iritacije … da nisam isprobala bilo bi mi žao i čim je stao uz bok Lancome puderima kojima se vjerna godinama znate da je naprosto perfektan.

Sklona sam puderima u prahu jer je matiranje puno učinkovitije (barem na mom licu) …

Diorskin Poudre Libre u nijansi 02 medium je najbolji puder ikada … matira a ne isušuje, prilagodljiv nijansom, ne uzrokuje iritacije a pakiranje od 16g traje i traje.

Ben Nye Banana Powder o kojem možete pročitati detaljniju recenziju u ovom postu je savršen puder za matiranje te sužavanje pore i jedini sa kojim je toliko jednostavno korigirati vidljivost podočnjaka da je zaista postao proizvod bez kojega ja ne funkcioniram.

Korektori su naravno bili nezaobilazni također …

Estee Lauder Double Wear u nijansama 02 light medium i 03 medium su najbolji korektori ikada proizvedeni jer imaju toliko savršeno, jako i postojano prekrivanje da se naprosto možete iznova iznenaditi koliko su moćni. Koristim ih godinama kako i planiram u budućnosti.

Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Eye korektor u nijansi light je sjajan korektor sa više no pristupačnom cijenom za prekrivanje podočnjaka … odrađuje vrhunski posao i postao je jedanko važan i nezamjenjiv kao i prethodno naveden korektor.

Rumenila obožavam …

MAC rumenila u nijansama Baby Don’t Go i Stay Pretty sam koristila najčešće i mislim da će biti jedna od rijeđih kojima ću dotaknuti dno i zaista se nadam da ću naći adekvatne zamjene jer se radi o LE.

Illamasqua u nijansi Hussy je nadopuna svakom look-u … predivna i zaista jedinstvena nijansa i da je samo za dva tona svijetlija bila bi upravo ta adekvatna zamjena za prethodno spomenuti Stay Pretty.

Guerlain u nijansi 02 Chic Pink je jedno od onih rumenila u koja se zaljubite na prvi pogled … predivna luksuzna ambalaža, krasno rumenilo, postojano, pigmentirano, mogućnost nijansiranja, božanstven miris rumenila, prilagođava se i odgovara svim tonovima … božanstveno rumenilo.

Ukratko … ovo su bili moji zimski dekorativni favoriti … vaši?

lp