Labello Lip Butter Coconut recenzija & darivanje

Labello Cocnut

Nakon izvanrednog uspjeha Lip Buttera od vanilije i maline, Labello predstavlja novi Lip Butter s mirisom kokosa i neodoljivo kremastom formulom koja pruža usnama dugotrajan osjećaj mekoće i 12-satnu hidrataciju. Lip Butter oduševljava praktičnim pakiranjem, zanimljivim dizajnom te neodoljivim mirisima.

Formula novog Lip Buttera sastoji se od shea maslaca koji je bogat vitaminima i blagog bademovog ulja bogatog vitaminom E zbog kojeg nosi titulu najpopularnijeg prirodnog ulja u proizvodima za zaštitu kože.

Labello Lip Butter Labello Lip Butter Ingredients

Zgodno i kompaktno limeno pakiranje koje sadrži 19ml balzama a cijena mu iznosi 18,90kn te je ekskluzivno dostupno u prodavaonicama dm-a. Kako to već pakiranje otkriva, miris ovog balzama bazira se na mirisu kokosa koji nas podsjeća na tople dane na plaži. Bogata tekstura koja sadrži shea maslac i prirodno bademovo ulje pruža dugotrajnu njegu i intenzivnu hidrataciju koja čini usne mekim i glatkima.

Labello Lip Butter Coconut

Koristim ovaj balzam prvenstveno kao jutarnju i večernju njegu te kao podlogu ružu s obzirom da tekstura nije teška a opet je dovoljno hranjiva za moje suhe i problematične usne. Balzam isto tako nije ljepljiv a njegova postojanost ovisi o tome koliko pića/hrane u međuvremenu konzumirate te u kakvom su vam stanju usne. Moje su usne jako suhe te ga ja nanosim tokom dana nekoliko puta dok ga uvečer nanesem u debljem sloju a rezultat su ujutro njegovane usne. Kako je miris jako ugodan nije mi teško češće ga nanositi.

Ukoliko ga nanosim samostalno ovaj balzam pruža usnama decentni sjaj koji je zapravo sasvim solidan s obzirom da se radi o bezbojnom balzamu te ga mogu uklopiti uz neki nude look, ukoliko ga koristim ispod ruža ovaj balzam ružu neće korigirati nijansu.

Labello Lip Butter Coconut Giveaway

Kako biste se i vi uvjerili u blagodati ovog balzama Labello i ja smo osmislili darivanje za dvije sretne dobitnice sa područja Hrvatske a da biste sudjelovali dovoljno je u komentarima ispod ovog posta napisati Labello Lip Butter kokos. Darivanje je otvoreno za vaše prijave od ovog trenutka pa do ponedjeljka 22.09. do 11:59h a iz podneva izvlačimo sretne dobitnice.

Sretno svima!

*pr uzorci