Laline – Body Cream i Foot Massage

Laline, izraelski brend osnovan 1999 godine, uspjeh brenda potvrđuje i činjenica da danas postoji 66 trgovina diljem svijeta koje nude proizvode za njegu tijela, za njegu kose, make up, svijeće, tekstil te razne accessories proizvode.

Više o samom brendu možete pročitati na njihovim web stranicama klikom na ovaj link sa kojim ćete imati problema u prijevodu ili alternativni link u američkoj verziji.
Draga prijateljica i čitateljica Lana mi je omogućila da isprobam prvo dva krasna proizvoda a nedugo zatim zbog mog oduševljenja poklonila mi je još njihovih proizvoda o kojima ću pisati neki drugi put, danas je na redu krema za tijelo s mirisom oceana te krema za stopala.

Prekrasna krema za tijelo jako lijepo i brzo upija po nanošenju te ostavlja kožu u potpunosti njegovanom i zaštićenom. Iako imam masnu kožu lica ostatak tijela mi je iznimno suh pa čak ponekada i do faze prhutanja i mazalicama za tijelo uvijek pridajem dosta pažnje. Koliko volim da su mazalice za tijelo hranjive jednako toliko volim i da su mirišljave te da je miris postojan. Ova krema za tijelo nudi mi sve to u kompletu – njegu i predivan te trajan miris.
Ova linija nudi četiri različita mirisa od kojih sam ja isprobala miris oceana …WOW… vjerujte mi da doslovno možete namirisati sol u ovoj kremi ali onu pravu morsku sol prožetu mirisom nekog orijentalnog losiona za sunčanje … da, odmah po nanošenju ove kreme meni na pamet pada +40 stupnjeva, hlad ispod palme, pješčana plaža te miris mora … iako sam kremu potrošila pakiranje mi još stoji na stolu te svakih toliko malo pomirišem još ono malo sadržaja što je ostalo … vjerujte mi da me u kriznim trenucima dana čak i smiri jer miriše baš na bijeg na neki tropski pusti otok :D.

Foot Massage Cream “Lavander Mint”

Iako nisam prevelik fan mirisa lavande ovu kremu obožavam, zapravo, napomenut ću vam što je i meni Lana napomenula, svi mirisi Laline proizvoda su jako neobični i jedinstveni, svatko drugi bi npr mirisu oceana pridao malo kokosa ili egzotike ali oni su bili dosljedni da naglase miris mora i morske soli, tako je i sa ovom kremom za stopala, iako se radi o dva mirisa i očekivali bi da ipak jedan treba dominirati oni se samo istovremeno sljubljuju jednakim intenzitetom i onda osjetite mentu koja daje energiju te lavandu koja smiruje, izvanredna kombinacija.

Krema je lagana ali dovoljno bogate teksture da nahrani i obnovi kožu na stopalima. Kako je prvenstveno namijenjena masaži jako je ugodna za nanošenje. Koristim ju svaku večer proteklih mjesec dana i uživam.

Ukoliko vas ikada put nanese do Laline proizvoda svakako isprobajte nešto jer Laline je nešto posebno, nešto toliko zdravo i bogato u segmentu njege da ćete se raspametiti. Elegantna pakiranja proizvoda su također nešto važno za napomenuti. Na kraju krajeva, bogatstvo Mrtvog mora koje nam Izrael nudi također nije za zanemariti, štoviše, samo ste zainteresirani još više.
Postoji li brend koji vas je očarao kao što je Laline mene?
lp