Beauty Favourites #2

Kako se još tražim sa ovim famoznim postom o favoritima mjeseca mislim da sam se napokon odlučila za ovaj naslov i da vam predstavim ono što koristim najviše u posljednjih, mjesec-dva dana, ovisno o količini proizvoda i mojim potrebama za istim.

Nadalje, znam da još mjesec nije završio ali za sam kraj mjeseca vam pripremam dvije poslastice … jedan post koji je kod mene uvijek među najčitanijima – “new in” post te ono što svi iščekujete jer sam najavila isti – update svoje kolekcije 😀 !!!!
Dakle, za četvrtak i petak znate što vas čeka 😉 ! Btw, pssssttttt, možda uz kolekciju ide i video iste iako imam preko 50ak fotografija već spremnih 😉 !

Iako je veljača kratka nekako je meni jedan od najzahtjevnijih mjeseci … 😀 jer taj prijelazni period moja koža itekako osjeti pa više pažnje poklanjam preparativi mada istu nisam još detaljno izmijenila no tri proizvoda sam vam željela spomenuti.

Kako se zimi pretjerano ne šminkam a opet želim izgledati kao da sam se potrudila posežem za klasikom koju ću vam baš danas i predstaviti.

Nikel serum protiv bora oko očiju sam kupila jer okoloočna krema koju trenutno koristim nije dovoljna za moje okoloočno područje a nisam ju htjela baciti kada sam ju već platila pa sam kupila ovaj serum onako usput. 
Uglavnom, ovo mi je otkriće jer sam koristila i prije serume za okoloočno područje no plaćala sam ih puta 5 koliko sam platila ovaj serum … neću još brzati sa zaključcima no znajte da nije nešto za zanemariti ;). Btw, za isti imate testere u Mulleru.
Olival mi je na recenziju ustupio mlijeko za skidanje šminke te tonik iz linije na bazi smilja. Meni su se ova dva proizvoda toliko svidjela da sam otišla kupiti i piling i masku iz iste linije. Fantastični proizvodi koji su idealni za moju dehidrirarnu kožu tokom ove varljive zime.

Kako sam već spomenula da se u zimi ne šminkam pretjerano te da se držim klasike ona izgleda ovako – ružičasti ruž za svježinu a u zadnje sam vrijeme zaljubljena u MAC Lovelorn, MAC Camel Coat Paint Pot kao baza na kapcima (recenzija) te MAC sjenila Patina i Satin Taupe za prirodan look te idealan tuš s potpisom L’Oreala (Super Liner Black Buster) kojim tokom dana mogu iscrtati nešto decentniju liniju te istu za noć pretvoriti u istaknutiju “vamp” liniju ;).
Ukratko, to su moji favoriti u posljednje vrijeme, a vaši ???
Ivana
lp
Tagovi: ,