Le Petit Marseillais – Gel Showers

LPM tuširalice

Moram priznati da me Le Petit Marseillais brand zainteresirao čim je stigao na naše tržište. Klasična ali zanimljiva ambalaža, primamljivi mirisi i sasvim solidna kvaliteta proizvoda a cijena pristupačna.

Cijena ovih gelova varira prema prodajnim mjestima ali okvirna je oko 15ak kuna za 250ml sadržaja.

Već sam vam pisala o jednom njihovom gelu za tuširanje u kojem je prevladavao miris mora – Pin & Criste Marine (recenzija).

U današnjoj recenziji mogu samo još jednom potvrditi koliko su ovi gelovi za tuširanje ugodni na koži, kako je potrebna sasvim mala količina za bogatu pjenu te da je miris u svakom zaista izražen na najugodniji mogući način.

Bijela breskva i nektarina – idealna ljetna kombinacija gelaste teksture odličan je izbor za jutarnja tuširanja.

Ekstrakt cvijeta naranče – za večernje tuširanje prije izlaska jer svojim decentnim notama pruža željenu svježinu. Meni je ovaj miris definicija romantike.

Mlijeko slatkog badema – moj favorit zbog slatkih nota u mirisu i zbog toga mi je idealan kako za jutro tako i za večer.

Ekstrakt meda od lavande – idealan kao večernji gel za tuširanje ili čak kupka prije spavanja jer opušta sva osjetila čak i meni koja ne preferiram miris lavande.

Le Petit Marseillais je zaista brand vrijedan pažnje s obzirom na omjer cijene i kvalitete a vjerujem da kada isprobate samo jedan njihov proizvod mirisi će svakako probuditi vašu maštu što još krije Provansa u varijanti Le Petit Marseillais-a.

Da li st isprobali LPM gelove za tuširanje i koji je vaš omiljeni?

Vichy Aqualia Thermal Giveaway!!