New In #14 – by Jasmina

Prije par tjedana moja me draga prijateljica Jasmina koju poznajete sa bloga MakeUp Arena obradovala jednim ogromnim paketom i ja joj se ne mogu dovoljno zahvaliti no mogu to ponoviti još bezbroj puta – hvala ti draga ;).
Dakle, da krenem po redu šta se tu sve našlo …

Znala je Jasmina da sam u obnovi kistova i poslala mi je dva za koje je ona smatrala da su vrijedni pažnje i zaista jesu. Nadalje, MAC Taupe je vjerojatno najbolji bronzer ikada i mislim da je izbacio moju voljenu Lagunu s trona a Strobe je toliko dobar da sam posegnula za full size varijantom. Aura rumenilo još nisam isprobala ali djeluje obećavajuće ;).

Od ovog pogleda zastaje dah, zar ne 😀 ?!
Dvije NYX fenomenalne palete su toliko prelijepe da ja još ni nakon par tjedana nemam srca umočiti prste u njih, mislim šteta je kvariti ovakvu ljepotu ali morat ću jer polako me ubija iščekivanje. Obožavana Golden Rose paleta sa prelijepim nijansama od kojih mi je druga s lijeva na desno trenutno jedna od najdražih, Sephora paleta neizostavna za svaki dan te Aura koju također tek napadam kroz koji dan … ma mislim, opet moram reći – zastaje dah :D.

Moje su usne definitivno bile u prvom planu prethodnog mjeseca jer su testirale predivne tekuće ruževe. Golden Rose me ponovo doslovno oborio s nogu a slijedio ga je i NYX te kao iznenađenje moram istaknuti i Manhattan :/ – mislim WOW. Olovke još nisam isprobala ali kako bi i stigla od ovih prethodno spomenutih ljepotana.

Aura je meni brend koji tek upoznajem ali kako ga upoznajem tako ga sve više volim. Definitivno jedne od boljih umjetnih trepavice te sjajno ljepilo za iste i glitteri sa popratnim ljepilom za njih su stvarno nešto spektakularno da sam tokom prosinca i tokom dana nosila na kapcima glittere. 
NYX je također brend koji ja baš jako dobro ne poznajem jer nisam puno toga isprobala ali mi je sve jasnije zašto je toliko hvaljen. Wonder olovka je nešto što mi je 100 godina bilo na WL, baš kao i Jumbo olovke – zaista mi je žao što sam ovaj brend i sve pohvale za isti uvijek nekako stavljala u drugi plan.
Chanel D’Ombre je linija mojih omiljenih sjenila i sljedeće koje je bilo na redu se baš nalazilo pod brojem 85 koji mi je Jasmina i poklonila i koje također gotovo da nisam skidala sa očiju tokom prosinca – najljepši smokey ikad ;).
Golden Rose olovke i maskare – od prije isprobano i samo mogu reći da sam oduševljena izborom nijansi a za kvalitetu već odavno znam koliko je dobra.
Catrice stoji još neisproban ali svakako jedva čeka da isprobam.

Nokti su mi jednom riječju u fazi prejadnog izgleda pa lakove na moju veliku žalost nisam isprobavala no čim malo dođu sebi idem u napad i to prvo sa 112-om koja je vjerujte mi prelijepa, nema joj ravne.

Jasmina mi je rekla da moram isprobati ove maramice za skidanje šminke i jedva čekam da napokon dođu kraju trenutno otvorene jer ako ona kaže da su sjajne onda i vjerujem da jesu. Clinique kao brend obožavam pa se radujem i isprobavanju pjene za umivanje kao i Elizabeth Arden hidratantnoj maski. Victoria’s Secret losion me također mami ali imam ih previše trenutno otvorenih. Dr Brandt ide u opticaj kroz koji dan jer trenutni piling je srećom pri kraju. YSL maskara me također veseli jer njihove maskare još nisam isprobala a CK Eternity je zapravo za moju mamu no jednostavno je u ovoj gomili završio na mojim fotkama no vjerovatno ću ga i ja sama koji puta “ukrasti” jer je predivan. Zeljković kozje sapune obožavam a ovaj sa dodatkom zeolita nisam isprobala pa jedva čekam. Girlz Only suhe šampone sam već imala prilike isprobati ali ne i za smeđu kosu i moram priznati da je fantastičan a ono što je najbolje jest da je miris postojan tokom čitavog dana.
***
Dakle vidite i sami koliko se divota skupilo u tom paketu i uopće ne znam što izdvojiti kada je sve podjednako jednom riječju predivno ali opet je moje prijateljstvo sa Jasminom najljepši dio a sada što mi baš to prijateljstvo počastimo sa paketima svakih toliko je samo u neku ruku pažnja koju poklonima jedna drugoj za blagdane, rođendane i tako tim redom. Draga moja – još jednom hvala ;).
***
Kada ja već ne mogu izdvojiti nešto više od drugog jer ja sam preemotivna vi svakako možete … što se vama najviše sviđa 😉 ???
ps-slijedi još jedan specijalni new in post s Laninim potpisom ;).
lp

Ivana
Tagovi: , ,