Beauty Favourites #7

Dekorativa

Anastasia Beverly Hills – Contour Kit
Čim se prije otprilike godinu dana ova paleta pojavila na američkom tržištu ja sam je silno željela a godinu dana kasnije čim se pojavila na Cult Beauty stranici ja sam ju kupila i vrijedi svake lipice.
Sve nijanse su upotrebljive i lijepo se blendaju, možda bi mali minus bio da se lagano truse ali kako to nije pretjerano ja ću zažmiriti.

Diorskin Nude Tan – Transat Edition
Dior zaista dobro poznaje potrebe prosječne žene u ljetnom periodu i ovaj LE highlighter je nešto što zaista nitko nema u svojoj ponudi. Uskoro recenzija.

MAC Strobe Liquid Lotion
Moj must have ovoga ljeta za svaku podlogu. Koristim ga na način da jedan pritisak pumpice pomiješam sa tekućom podlogom jer takva kombinacija licu pruža potrebnu svježinu.
Charlotte Tilbury – Aber Haze
Sjenilo u olovci za smeđe oči, da budem preciznija za večernju varijantu look-a. Odličan proizvod koji je zaista postojan satima, brzo se i lako nanosi te zaista jako lijepo izgleda na smeđim očima.

MNY Baby Lips – Mint Fresh
Menta u balzamu za usne, bilo je prodano i prije no što se pojavilo na našem tržištu :). 
Odličan balzam koji usnama daje tek decentni sjaj no u sebi sadrži mentu koja se osjeti pri nanošenju ali kako brzo ishlapi ja ovaj balzam obnavljam i obnavljam i nije mi teško jer je meni na mojim usnama jako ugodan.
Ovo je moja must have ljetna nijansa a više o njoj i preostalih pet nijansi koje posjedujem možete pročitati u ovom post.
MNY EyeStudio Lasting Drama Gel Eyeliner 24H – 07 Black Chrome
Tko je rekao da je teško napraviti lijepu i preciznu liniju tuša na kapku??? Sa ovim tušem to nije nikakav problem i zaista niti jedan tuš u ovakvoj formuli nije poput ovoga. Toliko sam se zaljubila u ovaj tuš da sam naručila još četiri nijanse jer samo je ova jedna dostupna na našem tržištu.

Zoya – Jo
Ovo je moj prvi Zoya lak 🙂 i nedugo nakon testiranja kupila sam još tri a nekako mi se čini da tu nema kraja. Postojan solidnih 5 do 6 dana, brzo se suši, pigmentacija odlična te je dovoljan jedan sloj i za kraj plave je boje, ne može biti bolji.

Preparativa

Lee Stafford – Sea Salt Spray
Dugo godina kupujem Bumble and bumble Surf Spray i Thickening Spray da moja kosa opstane ljeti no od  trenutka kada sam isprobala ovaj LS sprej više nemam potrebe za ta dva proizvoda jer moja kosa dobije i na volumenu i na teksturi a da ne govorim da sam uštedjela poveću svotu ;).
Santinique 
Šampon 2u1 te revitalizirajuću masku testiram zadnjih tjedana i moram reći da sam jako zadovoljna rezultatima no kako se recenzija bliži za sada ću natuknuti samo da je zaštitni znak ova dva proizvoda podatna, mekana i zdrava kosa bez suhih vrhova i mogućnosti upetljavanja.

Sephora – Super Roll On
Deodorant koji je zaista super i iako ga ne koristim čitav mjesec morao se naći u ovim favoritima jer ako ste slučajno na proputovanju a Sephora u blizini zgrabite ga, ovo je moja definicija kakav bi deodorant trebao biti.

Laline 
Pjena za tuširanje i losion u spreju za njegu – OMG, zašto kod nas nema ove kombinacije proizvoda??? Pjena je zaista ugodna za tuširanje te je pogodna i za depilaciju 🙂 a sprej/losion je dovoljno hidratantan i za moju suhu kožu, brzo upija, divno miriši i mogla bi se rasplakati na činjenicu da nama nije dostupan.
Depilacija ljeti na mojoj koži ostavlja gotovo bolne iritacije u smislu crvenila i osjećaja peckanja i zaista sam puno proizvoda isprobala namijenjenih njezi kože nakon depilacije od kojih bi mi koža bila u još gorem stanju, ovaj proizvod je bio moj zadnji pokušaj jer u protivnom bi se bacila na homemade pripravke.
Ovaj proizvod je definitivno najveći favorit i otkriće protekloga mjeseca jer iritacija više nema. Nema crvenila ni peckanja već nježna i glatka koža satima nakon depilacije. Ugodan miris i odličan sastav u proizvodu kojega bi preporučila svima sa ovakvim oblikom problema – link.
To su bili moji favoriti a koji su vaši?
Ivana
lp