New In #2

Ovo će biti jedan mali haul sa kozmetičkim novitetima koji su kod mene već 20ak dana ali nikako da ovaj post o njima dođe na red 😀 …

… naime, zamolila sam dragu Mirnu sa bloga A Girl In Berlin da mi u tom svom lijepom Berlinu kupi stvarčicu dvije a išla nam je na ruku i situacija da pošalje to isto po svojoj divnoj majci koja se vračala prema Hr i ovim se putem zahvaljujem i Mirni i Mirninoj mami 😀 … divne ste ;).

Uglavnom … ova krasna hrpica je stigla taman dva dana prije mog vjenčanja pa je zapravo bio pravi tajming jer je ta krasna hrpica djelovala vrlo umirujuće na moju nervozu :D.

U toj tako meni neodoljivoj hrpici nedostaje Mister Mat koji je također stigao ravno iz Berlina 😀 ali od silnog uzbuđenja što je stigao završio je odmah u mojim “skrivenim” zalihama i tako nije na ovoj fotki.

Krasna hrpica zar ne 😀 … uz Yves Rocher, P2 i Kiko koji su bili u tom čarobnom paketiću na fotki su i dva krasna proizvoda koji su nabavljeni ovdje u Zagrebu pa krenimo ukratko s njima 😉 …

Clinique 
chubby stick intense 
04 heftiest hibiscus
U mom nervoznom tjednu uoći vjenčanja moja me draga mama iznenadila sa chubby-jem u novoj intense varijanti :D. Krasan proizvod, zapravo, prijašnja verzija mene nikada nije dojmila zbog slabe pigmentacije no ova pigmentiranija varijanta me dojmila već na eventu na kojem sam ih po prvi puta isprobala.
Iznimno lijepa koraljno crvena nijansa idealna za ljeto, iznimna pigmentacija i njega … ma što više poželjeti od te debeljuškaste olovke :D.

Vichy
Normaderm
Total Mat
Prije dvadesetak dana Vichy mi je ustupio ovu kremu na probu što me jako razveselilo jer nebrojeno sam puta naglasila kako sam “odrasla” na Normaderm liniji i kako čvrsto vjerujem da upravo njoj mogu zahvaliti što mi je lice danas zdravo i čisto, nije besprijekorno ali kakvo je moje problematično i masno lice moglo biti danas sam ja i više no zadovoljna.
Uglavnom, veselila sam se isprobavanju ove kreme koja je zaista vrlo ugodna i pogodna za moje lice. Koristim je u jutarnjoj rutini i zadovoljna sam kako matira i njeguje kožu. Za sada nema znakova isušivanja a isto tako ne uzrokuje nikakve probleme po licu. Da rezimiram – ja zadovoljna ;).

E sada dolazimo do paketića … 😀 …

Yves Rocher 
Monoi de Tahiti
ulje za tijelo sa shimmerom
Božanstven miris te idealan za ljeto. Sam miris je iznimno trajan, baš kao i shimmer koji je postojan doslovno do prvog tuširanja. Nadalje, ulje je vrlo hranjivo i njegujuće 😀 te brzo upija i za sobom ostavlja ugodnu mekoću. Koristim ga čim se pojavi barem jedna zraka sunca i zaista škrto štedim za vrući ljetni period :D.

P2
Ultra Rich Cuticle Cream
Čim sam pročitala recenziju kod Mirne poželjela sam ovu jednu kremicu 😀 jer ako nešto uvijek volim mackati onda je to po kožici oko nokta … naime, uvijek je suha i ulja su obično sjajna ali u toku dana mi treba nešto što ne bude masnjikavo pa je ova kremica zapravo idealna zbog toga.
Ukoliko vas zanima svratite na Mirnin blog i zavirite u njenu recenziju koju potpisujem.

Kiko …. 😀 … nikada do sada ništa nisam probala od ovog brenda a kako ga je baš Mirna nahvalila rekoh da probam i nije mi niti malo žao ;).

Kiko 
Mat Base
Ukoliko nešto volim isprobavati onda su to svakako matirajuće baze za lice. Ovo je jedna od zanimljivijih. Naime, ono što je zanimljivo jest tekstura, na prvu poput gel kreme koja jedva izlazi iz tube, po nanošenju postaje vodenasta a na kraju u finišu zaišta dobije “strogi” mat. Za sada mi ne radi probleme na licu što je sjajno, matira solidno i to sa garancijom kojih 5-6 sati ali imajte na umu da ja matiram lice sa čitavim spektrom proizvoda o kojima sam pisala u ovom post.
Više o njoj u nekoj od narednih recenzija ;).

Kiko
Neon Pink 517
Krasna nijansa i zanimljiv ruž. Naime, iznimno je hidratantan i ugodan na usnama ali nekako se “svađam” sa samom teksturom po nanošenju :/. Naime, iako je pigmentiran opet ta pigmentacija nije toliko izražena i nekako ta njegova vlažnost stvara probleme i toj pigmentaciji a i samom nanošenju.
Uglavnom, također više u nekoj od recenzija.

Kiko
Eyeliner 706
Krasna tirkizna nijansa, solidna postojanost, lagano nanošenje … uživam u ovoj olovci a recenzija slijedi uskoro ;).

Kiko 
Nail lacquer
287, 298, 639
Lakovi su divni na prvi … naglašavam na prvu jer ih nisam još pomno isprobala ali zaista mi se sviđaju i nijanse i postojanost i nanošenje i zaista mislim da mi je potrebna još pokoja nijansa :D!

To bi bilo to … imate li neku preporuku za Kiko kozmetiku jer me svakako zainteresirala 😀 ?

lp

Tagovi: