L’oreal L’Extraordinaire Liquid Lipstick by Color Riche

L'oreal L'Extraordinaire Liquid Lipstick by Color Riche

Nakon godina istraživanja, L’Oreal Paris je spojio umjetnost šminkanja s posljednjim tehnološkim dostignućima, kreiran je nevjerojatan spoj ulja i intenzivnih pigmenata u potpuno novoj formuli. Tehnologija pigmenata i ulja stvara novu dimenziju boja za izvanredne usne, usne su sjajnije, naglašene i dramatične.

Iako nisam veliki poklonik sjajila L’Orealove proizvode za usne jako volim i kada mi je stigao paket od osam nijansa na testiranje bila sam itekako zainteresirana za njih. Pročitavši priopćenje za tisak imala sam velika očekivanja i L’Oreal ih je i ovoga puta ispunio.

L'oreal Paris L'Extraordinaire Liquid Lipstick by Color Riche

Elegantno pakiranje kao i uvijek kada je u pitanju L’Oreal Paris te pristupačna cijena od 95,90kn bi me svakako zainteresiralo na polici. Spektar od osam nijansi je sasvim solidan jer za svakoga ima ponešto. Svako pakiranje sadrži 6ml proizvoda.

L'oreal L'Extraordinaire Liquid Lipstick by Color Riche cijena

L’Orealovi proizvodi uvijek u sebi sadrže ugodan miris pa tako isti nije izostao ni kod ovog proizvoda no ako niste ljubitelj mirisa u dekorativnim proizvodima budite bez brige jer isti relativno brzo hlapi po nanošenju.

L'oreal L'Extraordinaire Liquid Lipstick by Color Riche pakiranje

Aplikator je ugodan na usnama i jako precizan te je samim tim i apliciranje ovog ruža vrlo jednostavno.

L'oreal L'Extraordinaire Liquid Lipstick by Color Riche ambalaža L'oreal L'Extraordinaire Liquid Lipstick by Color Riche aplikator

Osjećaj po nanošenju ovog ruža je izuzetan. Kako sam već u uvodu spomenula, formula ovih ruževa obogaćena je uljima (argan, lotus i kamelija) i prisutnost istih se itekako osjeti na jedan zanimljiv način jer usnice nemaju osjećaj težine već upravo suprotno – osjećaj lakoće. Moje usne su inače sklone isušivanju ali koristeći ovaj ruž taj problem je izostao a nisam imala niti potrebe da koristim balzam u podlozi. Iako je tekstura slična (čitaj identična) sjajilima po mom mišljenju nije pretjerano ljepljiva.

Pigmentacija ovih ruževa je na nivou jer iako su deklarirani kao ruževi za mene su po teksturi ovo sjajila ali upravo je pigmentacija ta koja čini razliku.

Po pitanju postojanosti ovi su ruževi poprimili karakteristike sjajila, dakle, do sat vremena mogu izdržati ali nakon toga trebalo bi ih osvježiti.

L'oreal L'Extraordinaire Liquid Lipstick by Color Riche swatch 101, 102, 201, 301, 304, 401, 500, 600

L'oreal L'Extraordinaire Liquid Lipstick by Color Riche shades

Moram priznati da ne mogu izdvojiti niti jednu nijansu jer svaka je posebna na svoj način. Svakodnevno koristim ovaj ruž/sjajilo kako samostalno tako i u kombinaciji sa nekim ruževima. Niti u jednom trenutku nisam imala problema sa isušivanjem usana a moram priznati da ovi ruževi ni ne klize sa usana. Uz odličnu pigmentaciju zbog bogate i hranjive formule moram priznati da usnice djeluju punije i zdravije. Zaista jedan zanimljiv proizvod koji je lansiran u pravo vrijeme, odnosno pred zimu jer sa ovim ružem dobivam i adekvatnu njegu i krasnu nijansu.

L'oreal L'Extraordinaire Liquid Lipstick by Color Riche nijanse

Koja se nijansa vama svidjela?

L'oreal L'Extraordinaire Liquid Lipstick by Color Riche nijansa

 *pr uzorci