… na kavi sa Anaviglam … #3

Napokon nam je palo malo snijega koji se zapravo već otopio (više-manje) no moram priznati da mi je par dana baš isti popravljao raspoloženje kada bi ujutro oko 6h krenula iz stana i koračala novonastalim pokrivačem od snijega 😀 … apsolutno romantična jutra ;).
Koliko ja pamtim, veljača je prošle godine donijela veće količine snijega i nekako tihi glasić u meni priželjkuje isto i ove godine 😀 što je zapravo u potpunosti smiješno jer ja uopće ne volim zimu no ipak ono malo snijega koje me toliko razveselilo nije zanemarivo ;).
Rekla bih da mi je tjedan brzo proletio no moram priznati da sam više šokirana da smo došli do kraja siječnja, pa kada :/ ?! Kako prije ?!
Tokom siječnja sam objavila dva posta s novitetima, jedan je sadržavao kozmetičke novitete (klik) a drugi nekozmetičke (klik). Krenuli smo i sa novim postom nazvanim Favorites (klik) te sa jednim darivanjem KLIK koje još traje.
Kad smo kod darivanja, primijetila sam koliko zapravo društvene mreže puno znače mom blogu i kojom se brzinom skupljaju lajkovi što mi je zaista drago za vidjeti te kada završimo sa trenutnim darivanjem i pređemo brojku od 2000 lajkova na mojoj FB stranici (klik) startamo sa novim darivanjem otvorenim upravo za sve vas koji ste aktivni (zajedno sa mnom) na Facebooku.
Nadalje, moram naglasiti kako sam sretna što sam dosljedna u svojoj (tj jednoj od) novogodišnjoj odluci a ta je da ću se posvetiti puno više svom blogu nego što je to do sada bio slučaj, činjenica da sam u proteklom mjesecu objavila čak 25 postova to i potvrđuje :D.
Zapravo i nije teško biti dosljedan i potruditi se kada imaš tako divne čitatelje koji te prate, k tome sam uvela naviku da stalno sve nove ideje zapisujem pa gdje ja tu i rokovnik a uza sve to činjenica je da ja obožavam kozmetiku koju mogu istraživati i otkrivati u nedogled.
Isto sam tako istraživala i Bobbi Brown nakon eventa na kojem sam prisustvovala (klik) jer koliko god sam smatrala da znam dovoljno o istom ipak sam se prevarila.
Uz strast prema kozmetici ali i nekim drugim sitnicama koje život “znače” razmišljam već neko vrijeme da si nabavim psa. S obzirom da nikada nisam imala psa nekako sam se imala potrebu prokonzultirati sa vama koji npr živite u stanu i imate pse … zapravo sam u posljednje vrijeme svima dosadna i sve konstantno zapitkujem …
… čak je i štreber u meni odmah otišao do knjižare gdje su mi preporučili dvije knjige Cesara Millana čije sam valjda već sve emisije pregledala … no opet želim znati još više tj treba mi tih nekih detalja koje su možda jako bitne a ne pišu u knjigama.
Dakle dragi moji čitatelji, krenimo u novi mjesec, odnosno drugi mjesec u ovoj godini za koji se nadam da će biti još bolji no što je bio prethodni 😀 … ukoliko imate sugestija vezanih uz moj blog koje vi kao čitatelj smatrate da bi treba iskorigirati svakako su dobrodošle … isto tako bi još jednom zamolila sve vas ljubitelje pasa koji ukoliko imate kakav savjet da ga svakako ostavite u komentarima jer znajte da ću vam biti neopisivo zahvalna ;D … i ukoliko je netko od vas čitao Cesara M. – što kažete na njegov odnos prema psima, koliko god sam ja tu pročitala interesantnih svari toliko sam ih i pronašla da se ne bi složila sa njim, eto npr sterilizacija pasa sa 6 mj :/:/:/ … mislim, opet kažem, o psima ne znam puno ali ovo mi je šokantno ?? 
Hvala na čitanju 😉 … do iduće kave vas pozdravljam!
Ivana