Golden Rose 57

Kategorije: Golden Rose, Makeup, Ruž

Obožavam Golden Rose ruževe, naprosto ih obožavam 😀 i svakom ih toplo preporučam iz jednostavnih razloga. Naime, ruževi su iznimno povoljni, dakle, radi se o kojih 20ak kuna (ovisno o liniji), iznimno su postojani, ne isušuju, pigmentacija izvanredna i raspon boja je beskonačan … i to mislim zaista … valjda u ponudi imaju 100ak nijansi sa svakim mogućim finišom.

Linija u zlatnom pakiranju sa vitaminom E mi je osobno najdraža i cijena joj je 25kn (ako se ne varam) za 4,2g sadržaja kojem je rok trajanja 24 mjeseca po otvaranju.

Ruževi nemaju nazive nijansi već svaka nijansa ima svoj broj. Ruž pod brojem 57 je moj omiljeni 😀 i uspjela sam ga prilagoditi apsolutno svakom godišnjem dobu ali za ljeto je to najidealnija nijansa.

Radi se o neon pinky nijansi … nazovimo ju tako ;D … koja je dupe za MAC-ov Yum Yum … predlažem da pogledate post kod Make Up Arene koja je napravila vjerodostojnu usporedbu i meni npr uštedjela trud nabavljanja i 100ak kuna a i vama će ako padate na ovakve nijanse te vam je Yum Yum na wl-i.

Ruž je polumat do mat te kremaste teksture, iznimno pigmentiran, postojan sigurna 4 sata bez popravka uz “iće i piće” a i kada nestaje čini to nekako suptilno i tek blijedi ali uz samo jedan potez on je savršen kao da ga nanositi po prvi put taj dan. Iznimno mi je bitno da ne isušuje a ovaj zaista ne isušuje. Ruž u sebi sadrži decentni miris koji po nanošenju hlapi naravno i nije preintenzivan već ga ja samo ne mogu dokućiti – ima tu i cvijeća i voća uglavnom.

Kao što sam rekla ja sam ga na sebi uspjela iskombinirati u svako doba godine ali mislim da je ovo idealna ljetna nijansa, naročito kad lagano potamnite.

Svakako vam preporučam Golden Rose ruževe jer naći ćete zasigurno koju nijansu i za sebe a kvalitetom će vas oboriti s nogu te ćete mnogo skupljim brendovima naći adekvatnu alternativu.

Da bih vam dočarala savršenstvo ove nijanse morala sam ubaciti i fotkicu cijelog lica 😉 …

Nadam se da ćete barem obratiti pažnju na ove izvanredne ruževe te ako ste ih već isprobali svakako mi predložite neke nijanse koje baš moram imati 😀 !?

ps – iako već imam 20ak nijansi Golden Rose ruževa ;D!

lp