Art Deco haul

Kategorije: Makeup, Obrve, Sjenila

Art Deco brend mi je oduvijek bio drag a posebno sa svojim limitiranim kolekcijama koje svaki puta budu jedinstvene i inovativne i svakako su vrijedne pažnje.
Art Deco je upravo u suradnji sa Ditom Von Teeste lansirao u prodaju jednu takvu limitiranu kolekciju koja je mene očarala ali ne bi ja bila ja kada se nisam dotaknula i proizvoda koji su u redovnoj ponudi…;) !

Naprosto sam se “izgubila” ulaskom u Muller jer je odmah kraj ulaza bio pult sa Art Deco proizvodima i nekako nisam mogla stati na dva tri već se tu našlo svega pomalo…

Svakako mi je trebala nova četkica za češljanje obrva a ova je baš bila zgodna, niti pregusta niti prerijetka, niti prekratka niti predugačka, čvrsta i kompaktna…ma divna i po cijeni od 36,50kn (6$).
Uglavnom, baš sam zadovoljna jer ovo je prva od Art Deco-a koju sam isprobala.

Kompaktne kutijice za sjenila sa magnetnim držaćem i ogledalom su apsolutno divne…imam već 4 iz nekih prethodnih limitiranih kolekcija i usprkos tome što se sjenila mogu vaditi a nova stavljati ja imam neku potrebu sa svakim setom sjenila obnoviti i kutijicu za njih. Svakako nije najjeftinija investicija jer konkretno ova za četiri sjenila ili jedno sjenilo i jedno rumenilo košta 64,90kn (11$) a zapravo je vrlo mala razlika u cijeni između onoga za dva sjenila ili tri sjenila ili osam sjenila i ovog navedenog no nekako mi je ovaj za četiri sjenila najpraktičniji.
Uglavnom, kako sam baš kupila četiri sjenila taj dan odlučila sam se i za novu kutijicu koja je fatastična 😀 .

 Dakle, ima magnetsku podlogu kako biste mogli mijenjati sjenila te ogledalo i vrlo je kompaktna i čvrsta.

Nadalje, trebao mi je novi fiksator obrva i odluka je pala na ovaj od Art Deco-a i zadovoljna sam.

Solidan fiksator koji moje tanke ali poprilično uredne obrve fiksira da položaj dlačica bude postojan tokom cijelog dana uz eventualni sitni popravak prema potrebi ali ne prečesto.

Tekstura je gelasta i prozirna te dovoljno jaka za moje obrve koje su ponavljam tanke i poprilično uredno rastu u jednom smjeru. Isto tako, ne napravi umjetan efekt već vrlo prirodan jer se gel brzo osuši i ostavlja vrlo prirodan trag, dakle, nema sljepljivanja ili umjetnog izgleda obrva.

Četkica fiksatora je sa jedne strane ravna a sa druge se prema dnu širi i mislim da je zbog toga vrlo zgodna jer omogučava dopiranje i do najsitnijih dlačica a i do onih koje možda malo strše pa im treba malo više fiksiranja.
Dakle, zadovoljna sam ovim solidnim fiksatorom kupljenim po cijeni od 65,90kn (11$) za 10ml koje će mi zasigurno trajati i trajati 😉 .

Sjenila :-D…koja mi nisu trebala ali sam imala volju složiti si malu paleticu za nude mat izgled no usprkos trudu da se zadržim na mat izgledu morala sam pokleknuti pa jedno ipak ima mrvicu shimmera u sebi 😉 .

Nijansa 375 je ista kao 520 no razlika je u tome što je 520 mat a 375 ima shimmer u sebi no ništa pretjerano već vrlo decentno i nježno dok su 530 i 555 mat.

Nijanse 520, 375 i 530 su iz limitirane kolekcije Dite Von Teese dok je nijansa 555 u redovnoj prodaji.

Divne nijanse koje daju vrlo prirodan izgled oku, lijepo se blendaju, svilenkaste su teksture, vrlo postoajana na kapcima, ne truse se niti iritiraju oči a ne predstavljaju problem ni pri skidanju.

Pokušala sam što vjerodostojnije prikazati ove nijanse na danjem svijetlu i bez baze jer mene su zaista dojmile i koliko god mislila da ih nisam možda trebala kupiti jer ih imam i previše uvjerena sam da su pun pogodak mojoj kolekciji i da su mi baš ovakve nijanse bile nužne za ovu jesen 😀 .

 520, 375, 530, 555

To bi bilo sve od mene o Art Deco-u ovaj put…da li ste upoznati s ovim brendom i najnovijom limitiranom linijom pod potpisom Dite Von Teese i što biste mogli preporučiti iz cjelokupne linije?

lp