Goldwell Dualsenses Rich Repair 60 Second Treatment

Kategorije: Goldwell, Preparativa
Njega kose mi je iznimno bitna a to sam već bezbroj puta naglasila, jednostavno “padam” na razne preparate za kosu…maska koju danas recenziram nije samo jedan od proizvoda u nizu, ovo je proizvod kojeg ću svakako koristit na duže vrijeme.
“Rich Repair” maska za kosu brenda “Goldwell” je apsolutno otkriće za mene koje bi svakome preporučila. naručila sam ju sa stranice beautybay.com(klik za link) po cijeni od 79kn (13$)…brza i besplatna dostava i pažljivo umotani paketi…preporuka i za navedenu stranicu 😉 .
Maska je namjenjena suhoj i oštećenoj kosi te ju čini sjajnom i mekanom….zapravo, čini ju uvelike zdravijom, ljepšom, podatnijom, bogatijom…nema dovoljno pridjeva kojima bi opisala efekt koji ova maska ostavlja.
Nanosi se na opranu mokru kosu i ostavlja se samo 60 sekundi te se ispire….o da, već nakon 60 sekundi rezultat je vidljiv a ako ju ostavite nekih 10-ak minuta nakon sušenja kosa će izgledati božanstveno.
Nikada mi nije bilo lakše isfenirati kosu nego nakon upotrebe ove maske a efekt traje i traje…zdravi izgled sjajne i lepršave kose pune gustoće…WOW!!!!!
Maska je guste kremaste teksture i predivnog mirisa koji doslovce ispuni prostoriju nakon otvaranja plastične okrugle ambalaže od 200ml u kojoj se maska nalazi.
Probala sam zaista puno proizvoda i ovu bi masku usporedila sa puno skupljim brendovima jer naprosto ne mogu vjerovati da je efekt toliko vidljiv u tako kratkom periodu i toliko postojan na kraju.
Koristim ovu masku jedanom do dva puta u tjednu što mi je i više nego dovoljno. Isto tako, nekada ako sam u žurbi ostavim ju tih navedenih 60 sekundi dok nekada taj period traje 10-15 minuta…recimo da mi je to neki zamjenski pakung koji umjesto kod frizera “odradim” kod kuće i prezadovoljna sam jer rezultat je u potpunosti jedank.
Goldwell ima širok asortiman proizvoda za kosu a u ovoj liniji postoje još šampon i regenerator koje svakako namjeravam isprobati.
Ovu masku za kosu bi Vam svakako preporučila ako tražite brzi oporavak Vaše kose te trajnu zaštitu…ukoliko se odlučite isprobati ju voljela bi da mi javite povratnu informaciju da li ova maska može dobiti čistu 10-tku i kod Vas kao i kod mene jer omjer cijene i kvalitete je zaista nadmašen?!
Koji Vas je proizvod za kosu ugodno iznenadio u posljednje vrijeme?