Apivita – kremasta pjena za čišćenje lica i područja oko očiju

Proteklih nekoliko mjeseci koristim Apivitinu kremastu pjenu za umivanje koja je namijenjena kako za čišćenje lica tako i za oči. Zaista krasan proizvod koji ne isušuje niti malo a čisti kožu temeljito i dubinski, te me je čak riješila problema koji vjerojatno svi imamo sa nešto “težim” maskarama koje bi i nakon skidača i umivanja ostavile svoj trag.

Deklaracija kaže …
“*Uklanja nečistoće i šminku s lica i područja oko očiju  sapunikom i prirodnim česticama za čišćenje    bez isušivanja kože.
*Maslina hidratizira i hrani kožu dok ju lavanda umiruje.
*Propolis pruža blago antiseptičko i antioksidacijsko djelovanje.
*Idealna je za sve tipove kože.
*Ekskluzivna inovacija: 
Apivita je zamijenila vodu infuzijom zelenog čaja u liniji za čišćenje lica kako bi pojačala antioksidacijsko djelovanje proizvoda.
Ovaj proizvod ne sadržava sintetičke sastojke koji mogu biti štetni za zdravlje i okoliš.
Ne sadržava SLES, SLS, mineralna ulja, parabene, silikone, propilen glikol.
DERMATOLOŠKI TESTIRANO”
… ono što ja mogu reći je – potpis.

Dakle, prvenstveno ovoj umivalici dajem prednost pred svim drugima iz razloga jer ne isušuje, niti malo. Nadalje, ponekad make up odstranjivači jednostavno nisu dovoljni ili ne želimo pretjerivati ni sa njima i od umivalice očekujem da će skinuti ono što odstranjivači nisu a ova upravo to i čini te je izuzetno temeljita u tome. Nije agresivna već upravo suprotno od toga, ova umivalica umiruje kožu. Isto tako, ne iritira oči niti okoloočni dio te je pogodna i za njega.
Ne mogu zaista dovoljno ishvaliti ovu umivalicu za koju nakon višemjesečnog korištenja mogu samo reći kako je ovo najbolja umivalica ikada i moj HG proizvod u tom segmentu.
Ova kremasta pjena dolazi u plastičnom pakiranju od 200ml koje se dozira pumpicom i jedan pritisak je dovoljan za jedno umivanje. Tekstura ove kremaste pjene je po samom istiskivanju iz pakiranja kako i sama deklaracija kaže kremasta ali opet tekuća a po dodiru sa vodom odmah bogato zapjeni. 
Iako nisam preveliki fan mirisa lavande ja obožavam miris ove umivalice ali iz jednog jednostavnog razloga -ne prepoznajem miris te lavande :/, naime, ne prepoznajem  miris ni masline već samo miris neke voćne i presočne dječje kaugume i to je to :/ pa sam po tom pitanju malo zatečena ali bitno da mi se sviđa.
Cijena pjene je cca 130kn što mislim da je zadovoljavajući omjer s obzirom da tih 200ml traje 2-3 mjeseca uz svakodnevno korištenje po 2-3 puta dnevno a i kvalitetom je pjena vrhunska i za mene nezamjenjiva.
Topla preporuka za ovu kremastu pjenu 😉 a svakako su dobrodošle i preporuke za neke Apivitine proizvode sa vaše strane ;)!?
lp