Chanel Les Exclusifs Boy

2 Chanel Boy

Chanel je ovoga lipnja lansiro novi parfem iz obitelji Les Exclusifs de Chanel a riječ je o parfemu naziva Boy. Parfem je posvećen Arthuru “Boyu” Capelu, nekadašnjoj ljubavi dizajnerice Gabrielle “Coco” Chanel. Novi parfem osmislio je Oliver Polge po unisex principu, dakle isti će odgovarati kako ženama tako i muškarcima.

1 Chanel BOY

Parfem se otvara svježim notama limuna i grejpfruta a potom ih slijedi lavanda u decentnoj noti te ruža gernija u samom srcu mirisa koja se isprepliće sa mirisnim notama cvijeta naranče. Geranija postepeno prelazi u sandalovinu, uz dašak vanilije i mošusa.

3 Chanel Boy 4 Chanel Boy

Igra ispreplitanja mirisnih nota posebno me se dojmila jer ja sam inače osoba koja naginje konkretnim muškim mirisnim notama. Na prvi dojam ovaj parfem se definitivno može kategorizirati kao muški no tada slijedi čitav niz transformacija gdje se u naletima naziru muške misrisne note pa ženske mirisne note. U svakom slučaju zaintrigirala me ta igra mirisnih nota i nisam ostala ravnodušnom usprkos tome što što je za mene i ono čemu ja težim ovo ipak jedan nježniji parfem, međutim, isto tako je kao takav idealan za ljetni period. Kada bi morala jednom riječju opisati ovaj parfem idealna riječ za njega bila bi zavodljivost.

5 Chanel Boy 7 Chanel Boy martimex

Chanel Boy je u prodaji u parfumeriji Martimex na Trgu bana Jelačića u Zagrebu a dolazi u bočicama od 75ml/1100kn i 200ml/2100kn.

6 Chanel Boy

Koji ste parfem vi odabrali za ovo ljeto?

*pr uzorak