Beauty Favourites #13

Nikako da napravim odmak od nude looka za svaki dan ali isti mi iz nekog razloga trenutno jako odgovara da mi jednostavno ne može dosaditi. Neki navedeni favoriti ponovljeni su iz prethodnih favorita ali zaista želim isknuti proizvode koje nosim na svakodnevnoj bazi tokom mjeseca.beauty makeup favourites may 2015

Kako sam istaknula u uvodu, look za svaki dan bio je nude look koji sam usavršila do te mjere da sam sa šminkanjem ujutro gotova za 5 minuta. Kao podlogu najčešće sam koristila Estee Lauder BB kremu tako da sam je pomiješala sa MAC Strobe Liquid Lotion u istom omjeru a eventualne nepravilnosti te okoloočno područje prekrila bih sa Giorgio Armani High Precision Retouch. Nakon podloge koristila bi Charlotte Tilbury Filmstar Bronze&Glow na licu ali i na kapcima te bi na očima još dodala Aura nude olovku na unutrašnoj liniji. Na usnama sam svaki dan koristila Eucerin Aquaphor balazam, Charlotte Tilbury olovku u nijansi Iconic Nude, Charlotte Tilbury K.I.S.I.N.G. ruž u nijansi Nude Kate te YSL sjajilo u nijansi 20. U brzini šminkanja svakako su mi pomogli Zoeva kistovi (122 i 125) te Charlotte Tilbury Powder&Sculpt kist.
zoeva charlotte tilbury MAC Estee Lauder Giorgio Armani Charlotte Tilbury Aura Charlotte Tilbury yves saint laurent eucerin

Po pitanju preparative otkrila sam puno zanimljivih noviteta poput Olival micelarne sa uljem smilja koja me naprosto oduševila jer skida besprijekorno previše slojeva moje maskare te neke zaista teške za skidanje olovke/tuševe. Nadalje, vratila sam se upotrebi Morningstar Minerals Derma Boost spreja/tonika jer kako sam ga prestala koristiti tako sam osjetila koliko mi zapravo nedostaje.

Kreme za lice koristim prema potrebi i u toku dana promjenim i do 2-3 različite kreme. Naime, moja koža je zaista promjenjivih potreba tako da se ja prilagođavam njoj. Trenutno najčešće rotiram čak 4 kreme – Biotherm Aquasource za one dane kada nikako ne želim mat finiš već mi je potreban glow, Murad Skin Perfecting Lotion pak za one dane kada želim imati višak sebuma pod kontrolom, Filorga Time-Filler Mat kada želim besprijekoran izgled kože te da je isti postojan i do 15ak sati i na kraju Eucerin UltraSENSITIVE kremu za rituale kada jednostavno želim koži lica priuštiti odmor od svega.

Vichy Capital Soleil sprej sa spf50 nastavljam voljeti i ovoga ljeta jer mi pruža visoku zaštitu za čas a apliciranje u spreju omogućava obnovu bilo kada i bilo gdje tokom dana. Za njegu tijela najčešće sam koristila Melvita L’Or Bio ulje za tijelo koje sam dobila zapravo sredinom svibnja ali jednostavno me toliko oduševilo da se moralo naći na ovom popisu.

Po pitanju kose dva su proizvoda koja sam koristila na svakodnevnoj bazi – Kerastase Chronologiste ulje i Kerastase Discipline sprej. Sprej pruža kosi podatnost, njegu i zaštitu a ulje neodoljiv miris i adekvatnu njegu.
Olival Biotherm Eucerin Murad Filorga Morningstar Minerals Vichy Melvita Kerastase

To su bili moji beauty favoriti za svibanj a sada me zanimaju vaši?

Tagovi: