Betatene (Dietpharm)

Kategorije: Njega tijela

Svake godine počinjem s pripremama za ljeto već u travnju kada krećem sa Betatene kapsulama od Dietpharma…

Naime, radi se pripremi za zdravije tamnjenje kože….

U pakiranju se nalazi 60 kapsula koje meni traju dva mjeseca jer ih pijem samo jednom dnevno dok na uputama piše da ih možete konzumirati i dvaput. Dolaze u obliku kapsule koju je lako progutati. Nisam imala nikakvih neuspojava niti čula za ijedan slučaj. Pijem ih od travnja pa do rujna i moram priznati da su mi uvelike pomogle jer sam prije tri – četiri godine primjetila da mi koži smetaju prve zrake sunca i znala sam dobiti početkom ljeta lagani osip kojega mi se bilo teško riješiti ali kako sam redovno počela koristiti ove kapsule to se više nije ponovilo.
Isto tako izuzev pripreme kože za sunce i boju dobivam brže a i postojanija je tako da je to jedan veliki plus.

Postoji još nekoliko proizvođača koji proizvode proizvod poput ovog no ja nekako iz navike a i jer znam da funkcionira koristim ovaj od Dietpharma koji možete naći u ljekarnama po cijeni od 93,50kn i dakle potrošim tri kutije.

Klikom na fotografiju možete dobiti uvećani prikaz sastava ali u globalu radi se o vitaminima C i E te mješavini Betatena.

Zadovoljna sam ovim proizvodom koji je ispunio moja očekivanja i planiram ga koristiti i dalje…kako se Vi pripremate za sunce i imate li alergijske reakcije te kako ih rješavate?

lp