New In #36 – “I need a new bag”

IMG_5234

Da li žena može imati previše torbi? Mišljenja sam da ne može. Moj odnos sa torbama je jednak odnosnu prema crvenim ruževima kojih također nikada dosta jer svaki je lijep i poseban na svoj način. U današnjem postu vam donosim ulove ponovo sa sniženja u posljednje vrijeme.

1

Iako sam sa iPad-om kupila odgovarajuću torbu za njega sa istom nikada nisam kliknula :/. U bespuću ponude tražila sam nešto crno, kožno i čvrsto te to isto sam našla na Asos-u i jako sam zadovoljna.

2

Ljetos sam trebala neku veću torbu a da je svijetla no ne presvijetla, usputno kada sam kupovala torbu za iPad ubacila sam i ovu koju nisam skidala za ramena proteklog ljeta. Također kupljena na Asos-u.

3

Još jedna sa Asos-a koja mi je jako draga zbog svoje praktičnosti i oblika.

4

Zara, ah ta Zara. U nastavku ide ljetni ulov iz Zare i na žalost od navedenih samo je jedan dostupna u crnoj boji.

Volim smeđu boju, zapravo, sve iz mog ormara se vrti oko crne, sive i smeđe sa tek kojim uplitanjem plave, bijele i zelene. Ova torba je pun pogodak za mene i mislim da mi je najdraža od svih navedenih.

5

Još jedna koja je idealna za one dane kada mi je torba prenatrpana a sve mi treba. Sviđa mi se naročito što ima pretinac odmah sprijeda pa mi je mobitel pri ruci.

6

Padam na male torbice mada mi sadržaj uvijek bude na knap no isplati se a kako je ova proširiva nekako ću joj oprostiti.

7

Kako je plava moja omiljena boja nije bilo razmišljanja treba li mi ova torba ili ne. Svakako se isplatila.

8

Ova je ljepotica dostupna trenutno u crnoj boji a kada sam ja kupovala ovu svoju plavu, ista je bila dostupna također u crvenoj boji. Odlična torba za one dane kada mi je potreban laptop.

9

Za kraj Zarina ulova, ostala je jedna skroz casual torba koji je ideala upravo za takve casual dane i nosim je jako često jer čudo stane u nju.

10

Od svih navedenih ova Pull&Bear torba je svakodnevno u opticaju zbog svoje praktičnosti i činjenica da nije velika a i može se kombinirati na sve i svašta. Jednostavno ju obožavam.

To bi bilo sve od mojih ulova sa sniženja. Nadam se da ste barem našli inspiraciju u modelima ukoliko tražite torbu za sebe.

Gdje najčešće kupujete u Zagrebu, općenito mislim na odjeću, obuću i dodatke? Moje obavezne i najdraže destinacije su Zara, Mango i Aldo.

Tagovi: , , , ,