Foreo LUNA™ 2

Luna 2

Foreo LUNA™ 2 | Personaliziran uređaj za čišćenje lica i anti-age
LUNA™ 2 je unaprijeđen T-Sonic™ uređaj za čišćenje lica i anti-age, revolucionarnog dizajna za potpuno personalizirano čišćenje. LUNA™ 2 uređaj dostupan je u 4 različita modela, za personalizirano čišćenje namijenjeno normalnoj, mješovitoj, osjetljivoj ili masnoj koži, s postepenim zadebljanjem dodirnih točaka za nježnije ili intenzivnije čišćenje kože. Za najbolje rezultate, preporuča se korištenje LUNA™ 2 uređaja 2 minute ujutro i navečer. Kroz kratke konzultacije na Foreo web stranici, možete lakše odabrati svoj Foreo LUNA™ 2 uređaj.

Foreo
Foreo o LUNA™ 2 uređaju
Svakodnevnim korištenjem LUNA™ 2 uređaja u načinu rada za čišćenje koža je dubinski očišćena, posebice u usporedbi s rezultatima uobičajenog čišćenja vrhovima prstiju, zahvaljujući T-Sonic TM pulsacijama koje prodiru mnogo dublje. Istovremeno, korištenje LUNA™ 2 uređaja poboljšava apsorpciju vama omiljenih proizvoda za njegu lica. U anti-age načinu rada, LUNA™ 2 usmjerava pulsacije nižih frekvencija ispod površine kože sklone borama, nježno umanjujući vidljive znakove starenja. Već nakon prvog korištenja uređaja ten postaje svježiji i blistaviji, dok redovita upotreba vodi prema dugotrajno zdravom i mladolikom izgledu kože.
Unaprijeđeno T-Sonic čišćenje lica
LUNA™ 2 je uređaj za čišćenje lica nove generacije koji koristi do 2 puta više T-Sonic snage kako bi nježno uklonio mrtve stanice kože, otčepio pore od ostataka šminke, kao i 99.5% nečistoća i sebuma te time poboljšao apsorpciju proizvoda za njegu kože.
Napredna anti-aging njega kože
Stražnja anti-aging strana koristi pulsacije nižih frekvencija kako bi vidljivo umanjila sitne linije i bore, a kožu ostavila čvršćom i napetijom.

Foreo LUNA II
Upotreba LUNA™ 2 uređaja
Način korištenja vrlo je jednostavan a započinje proizvodom za čišćenje lica pri čemu bi istaknula Foreo čistače o kojima ste više mogli čitati u ovom postu, no i uobičajeni čistač kojega koristite biti će sasvim u redu. Dakle, nakon što ste na lice nanijeli pjenušavi proizvod za čišćenje lica navlažite LUNA™ 2 uređaj i jednim pritiskom na središnji gumb ukljičite mod za čišćenje. Čišćenje odrađujete na način da nježno pomičete LUNA™ 2 uređaj kružnim pokretima po licu u trajanju od 1 minute a kako bi se svakom dijelu lica posvetili podjednako, svakih 15 sekundi uređaj će pulsirati. Nakon čišćenja isperite i uređaj i kožu lica. Nakon sušenja lica na kožu nanesite uobičajene proizvode za njegu lica te ste spremni za anti-aging mod LUNA™ 2 uređaja koji se aktivira drugim pritiskom središnjeg gumba. Anti-aging površina nalazi se sa stražnje strane uređaja te istu pritisnete na područja sklona borama. Anti-aging mod također traje 1 minutu te isto tako pulsira kada je vrijeme da prijeđete na drugi dio lica.

Luna 2 Foreo
Cijena, dostupnost i sadržaj pakiranja
Foreo LUNA™ 2 uređaj dostupan je na Foreo službenoj web stranici a cijena mu iznosi 1529kn te u Douglas parfumerijama. Pakiranje sadrži LUNA™ 2 uređaj, punjač, specijalnu vrečicu za pospremanje uređaja nakon upotrebe i upute za upotrebu. Nakon jednog punjenja uređaj je dostatan za 450 upotreba. Također, važno je za spomenuti kako svaki LUNA™ 2 uređaj za čišćenje lica dolazi s 2-godišnjim ograničenim jamstvom i 10-godišnjom garancijom na kvalitetu.

Foreo Luna 2 uređaj Foreo Luna 2 sadržaj pakiranja Luna
Moji dojmovi
Budući da sam redovito koristila LUNA™ mini uređaj o kojem ste mogli čitati u ovom postu, a LUNA™ 2 funkcionira po istom principu (uz anti-aging), danas vam donosim svoje prve dojmove o LUNA™ 2 uređaju koji koristim proteklih tjedana.
Foreo LUNA™ 2 uređaj napravljen je od ultra higijenskog silikona koji je neporozan i brzo se suši te sprječava nakupljanje bakterija. Uređaj je vodootporan te pruža mogućnost odabira između 2 moda te nema potrebe za zamjenom glave četkice, što smatram velikom uštedom. Moguće je izabrati između 12 intenziteta pulsacija u načinu rada za čišćenje i anti-age načinu rada LUNA™ 2 uređaja pomoću + i – tipki. Uređaj će upamtiti željene postavke do sljedećeg korištenja.
Silikonske mekane dodirne točke na LUNA™ 2 uređaju posložene su tako da se prilagode svakom dijelu kože lica. Veličina uređaja prilagođena je ruci i moram priznati da LUNA™ 2 uređaj leži u ruci malo bolje za razliku od LUNA™ mini uređaja, no to je ujedno i jedina razlika jer oba podjednako temeljito čiste kožu lica.
Koristim LUNA™ 2 uređaj prema uputi proizvođača, dakle ujutro i navečer i to oba moda po 1 minutu. Po čišćenju kože lica LUNA™ 2 uređajem koža ostaje iznutra dubinski čista a izvana glađa na dodir te blistavija izgledom. Upotreba uređaja je vrlo jednostavna a silikonske dodirne točke su izrazito nježne prema koži lica, možda čak mrvicu nježnije od LUNA™ mini uređaja. S obzirom na temeljito čišćenje kože lica svaki proizvod koji nanosim na lice nakon upotrebe LUNA™ 2 uređaja koža bolje apsorbira a i sam anti-age mod doprinosi da upravo ti proizvodi što brže i bolje odrade svoj posao. Anti-age način rada LUNA™ mini uređaj nema i to je ona najbitnija razlika između ta dva uređaja. Anti-age način rada LUNA™ 2 uređaja pomaže umanjiti vidljivost sitnih linija i bora te ostavlja kožu elastičnijom i čvršćom. Anti-age način rada primjenjujem ujutro po nanošenju seruma a navečer po nanošenju kreme, redosljed sam prilagodila proizvodima koje trenutno koristim no taj isti mod možete koristiti i bez proizvoda na koži lica u podlozi odnosno samostalno ili nakon kompletne njege kože lica. Područja koja tretiram anti-age modom su područje između obrva i dio čela te područje nazolabijalnih bora. Ono što sam odmah primijetila već pri prvoj upotrebi anti-age moda je bolja apsorbcija proizvoda kojega sam prethodno nanijela te ujednačeniji izgled kože. Anti-age mod zaista godi i teško se zaustaviti samo na toj 1 minuti, posebno uvečer nakon napornog dana.

Luna 2 Foreo uređaj Foreo . Luna 2 Luna 2 . Luna 2 anti-age
Foreo je izbacio iz moje kupaonice sve druge beauty gadgete jer mi je već pri prvoj upotrebi pružio vidljive rezultate a mišljenja sam da će LUNA™ 2 uređaj tako smanjiti i trošak na različitim proizvodima i tretmanima koji mi zbog upotrebe ovog uređaja više neće biti potrebni. Blistava koža izvana, glatka i elastična na dodir te dubinski očišćena je nešto čemu teži svaka žena a LUNA™ 2 meni ispunjava te želje. Dugoročnom upotrebom očekujem rezultate po pitanju eventualnih linija i sitnih bora jer vidim da anti-age mod radi po principu saniranja postojećih te sprečavanja nastanka novih. Čista koža temelj je zdrave kože tako da svako investiranje u proizvod koji će mi u tome biti dobar saveznik smatram opravdanim. LUNA™ 2 uređaj je koji je prema mojoj koži nježan i ugodan i odličan je izbor da sa njim započnem dan ali i završim i to u ugodnosti vlastitog doma a da rezultati budu vidljivi u skladu očekivanja.

Luna . Foreo
Da li ste upoznati sa brandom Foreo i njihovim uređajima a ukoliko ste probali neki uređaj zanimaju me vaši dojmovi?

Foreo Luna 2