Maybelline New York Color Sensational | 140 Intense Pink & 620 Pink Brown

Ivana Šušnja Anaviglam beauty blog

Maybelline NY Color Sensational ruževi, kremaste su teksture koja usnama pruža decentan sjaj. Zbog bogate teksture ugodni su na usnama te ne isušuju usne. S obzirom da iz ove linije posjedujem desetak nijansi moram priznati da svaku krasi zadovoljavajuća pigmentacija. Cijena ovih ruževa kreće se oko 60kn, ovisno o prodajnom mjestu a dostupni su u svim drogerijama.

Raskošnost boja i bogata baršunasta tekstura čini ove ruževe meni omiljenima iz drogerijskog ranga te vam u današnjem postu donosim dvije nijanse koje ne prestajem koristiti već mjesecima.

MNY

Intense Pink 140

Nazvala bih ovu nijansu nekom klasičnom baby pink nijansom da nije toliko decentna i prirodna na usnama da jednostavno ne zaslužuje tu klasifikaciju. Idealna nijansa za svaki dan te za osobe koje tek decentno vole naglasiti svoje usne. Moram spomenuti ukoliko su vaše usnice prirodno tamnije da će ova nijansa na njima biti gotovo nevidljiva.

Ova nijansa je postojana otprilike sat vremena a onda ju morate popraviti mada iz razloga što postepeno blijedi sa usana ne predstavlja preveliki problem ako ga na vrijeme ne obnovite, upravo zbog te nenametljive nijanse.

Predivan miris ovih ruževa nije izostao niti u ovoj nijansi no isti brzo hlapi pa ako niste favorit mirisnih nota u ruževima ne morate se brinuti.

MNY 140 Maybelline Maybelline New York Hrvatska

Pink Brown 620

Moj najdraži ruž odnosno nijansa drogerijskog ranga upravo je ova, Pink Brown. Riječ je o nijansi u kojoj se isprepliću ružičasta i smeđa te dobivate predivnu i potpuno prirodnu na usnama mauve nijansu. S obzirom da su smeđi tonovi ruževa u trendu i meni se jako dopadaju, zapravo rijetko kada nabasam na neku nijansu koja mi pristaje, upravo to ovaj ruž čini posebnim jer dodatkom ružičastih tonova on nije preintenzivan na usnama te poprima taj prirodan izgled. Jednostavno se jako lijepo stapa sa licem.

Ruž je sasvim solidne postojanosti, otprilike 2 sata no ako ste u međuvremenu pili/jeli morati ćete ga popraviti tog trenutka.

Miris je prisutan i u ovoj nijansi kao i u prethodnoj no također jako brzo hlapi.

MNY 620 Maybelline NW Maybelline New York

Oba ruža dolaze u elegantnim pakiranjima na koja nemam prigovor a swatcheve oba ruža možete pogledati klikom na ovaj link dok Pink Brown možete vidjeti i na dijelu na narednim slikama.

Sve u svemu, kako sam istaknula već u uvodu, ova linija ruževa je moja omiljena iz drogerijskog ranga i svakako bi ove ruževe toplo preporučila, posebno ako imate jako suhe usnice kao i ja.

Anaviglam Ivana Šušnja beauty blog

Ukoliko vas zanima jedan post koji bi sadržavao moje trenutno omiljene makeup proizvode iz drogerijskog ranga , ostavite komentar i ja ću ih rado podijeliti sa vama, nema mi ništa draže nego kada za pristupačnu cijenu mogu dobiti odličan proizvod.