Ulola – Facelift okoloočna krema

Kategorije: Preparativa

“Ulola Facelift linija prirodna je alternativa botoxu” – uz takvu promociju, tko bi odolio ne probati nešto upravo iz jedne takve linije …

Ulola je inače hrvatski brand koji svoje proizvode bazira na 100% prirodnim sastojcima. Također, proizvodi ne sadrže umjetne boje, konzervanse ni parabene te isti nisu testirani na životinjama.

Proizvodi su dostupni u drogerijama poput dm-a, Bipe, Mullera.

Prethodno navedene stavke motivirale su me da isprobam barem jedan njihov proizvod a kako me upravo Facelift linija zainteresirala odlučila sam se za okoloočnu kremu.
Pakiranje kreme iznosi 15ml a cijena joj je oko 130kn, ovisno o prodajnom mjestu.

Po otvaranju ove kreme prvo primijetite njenu zelenu nijansu no nakon što ju pomirišite ta misterija zelene boje odmah je razriješena s obzirom da miris ove kreme priča priču o mediteranskom bilju.
Meni je osobno miris jako ugodan i kako po nanošenju hlapi mislim da ne bi smetao nekome tko mirise u preparativi baš i ne preferira.
Tekstura ove kreme je na prvu jako lagana no pri nanošenju osjeti se da su u sastavu prisutna ulja. Također, po samom nanošenju kremi treba neko vrijeme da ju koža u potpunosti upije no opet nije ni to neki predugačak period. Kao podloga šminki je fantastična a primijetila sam da kada bi nanosila neke korektore koji inače imaju tendenciju ka isušivanju, uz pomoć ove kreme u podlozi takve situacije sam uspjela izbjeći.

Koristila sam ovu kremu proteklih pet mjeseci ujutro i navečer i moram priznati da me iznenadilo da mi je toliko potrajala jer zaista je puno ne treba pri nanošenju, što je veliki plus. Ono što sam primijetila jest da mi je pružila odličnu hidrataciju kakvu mi jedna okoloočna krema već dugo vremena nije pružila i stoga bi ovu kremu kupila ponovo, što i planiram. Nadalje, kako je pružila adekvatnu hidrataciju tako su i neke sitne linije postale manje vidljive a okoloočno područje elastičnije. Po pitanju natečenosti i podočnjaka moram priznati da pomak nije bio u jednakoj mjeri istaknut no to nije nigdje niti napomenuto da bi trebala pružiti.
Lagala bih kada bi rekla da mi nije drago da me jedan hrvatski proizvod toliko oduševio i zaista bi vam toplo preporučila da isprobate ovu kremu ukoliko imate problema sa dehidracijom kao i ja a ja ću svakako isprobati još pokoji Ulola proizvod sa velikim zanimanjem i jednako velikim očekivanjima.
Hrvatski brandovi … koje vi preferirate?
Ivana
lp