MAC – Stay Pretty Pro Longwear Blush

Kategorije: MAC, Makeup, Rumenilo

Danas donosim recenziju mog omiljenog rumenila, što po nijansi što teksturom, činjenici da sam zagubila folder za slikama dok je još bilo novo, sam se morala prilagoditi jer ne znam kako bih si oprostila da ga ne recenziram. Doduše, ovo je drugo rumenilo kojem sam ja dotaknula dno tako da mislim da je svakako i slika važan dokaz koliko ga obožavam.

Mislim da ste većinom upoznati sa time da su MAC rumenila zaista vrijedna pažnje jer su zadovoljavajuće pigmentirana, postojana do skidanja, lako se i lijepo nanose odnosno blendaju, ne truse se i traju zaista dugo vremena jer pakiranje od 6g je i više nego dovoljno za jedno rumenilo.
Sve te prednosti nudi i ova predivna nijansa pod nazivom Stay Pretty :D. 

Radi se o ružičastoj nijansi koja je definirana na MAC-ovoj stranici kao “light bright blue pink” no međutim sa ovim light se ne mogu složiti jer smatram da je ovo rumenilo nadogradivo intenzitetom nijanse tako da im ta teza pada u vodu.
Isto tako me buni malo i naglasak na plavi podton za koji znamo da je hladni, no ja znam iz iskustva da ovo rumenilo odgovara kako onima hladnog podtona tako i onima toplog podtona, mislim da je tome baš i zaslužna mogućnost nadogradnje pri nanošenju.

Ovo je rumenilo koje mogu koristiti u svakoj prilici bez obzira da li je decentniji ili naglašeniji look na licu te neovisno da li ga nosim tokom dana ili večeri.
Iako je tekstura nešto malo drugačija od klasičnih MAC rumenila, ova svilenkasta se mene ipak više dojmi , no moram priznati da mi se upravo zbog te teksture čini da se malo brže troši no klasična varijanta.

Kako se mom primjerku bliži kraj mislim da ga itekako moram obnoviti na zalihi čim prije :D.
Koja je vaša idealna nijansa rumenila, ona za kojom uvijek možete posegnuti a da znate da će uklopiti 😉 ?
Ivana
lp