Kérastase Chronologiste

“Kérastase predstavlja novu dimenziju luksuza i novu iznimnu liniju proizvoda: Chronologiste. Spajajući najbolje od dragocjenih sastojaka u dosad najvišoj koncentraciji u Kérastase-u Chronologiste ritual pruža rezultate koji kosi omogućavaju bezvremensku ljepotu. 

Kérastase je u formulu uključio Abyssine, molekulu porijeklom iz vulkanskih litica Tihog oceana. Ovaj sastojak poznat po svom zaštitnom djelovanju na koži u kombinaciji s Gluco -Lipide GL® i Bisabolol-om, pruža dubinsko hranjenje za raskošnu, prekrasnu kosu satenske mekoće. Napredno istraživanje L’Oréala potaknule su revitalizirajuće blagodati prirodnog života te su stvorili unikatan sastojak MIMETIČKOG KAVIJARA tako kreirajući jedinstveni salonski Kérastase ritual.

Čitava linija sadrži bogatstvo tekstura, od kojih je svaka raskošna i senzualna: blage granule za piling, bogatu kremu i mirišljavo ulje koji se stapaju kako bi stvorili neodoljive rezultate. Chronologiste vas ujedno i vodi na put očaravajućih mirisa, od opojno slatkog mirisa pilinga do cvjetnih nota maske.

Kerastase Chronologiste

CHRONOLOGISTE RITUAL

Kao nikada do sada ove se formule stapaju u ceremoniji pokreta potaknutih koracima u tretmanima njege kože u prestižnim spa centrima. Chronologiste ritual omogućuje ritual blagostanja i iskustvo iznimne osjetilnosti za žene i frizere.

KORAK 1 PRIPREMA
LeSoinGommageRénovateur
Revitalizirajuća masaža detoksificira i čisti vlasište i vlakno

KORAK 2 PRANJE
LeBainRevitalisant
Relaksirajuća masaža zaglađuje vlakno kose

KORAK 3 NJEGA
LaCrème de Régénérationimimetičke kuglice kavijara
Apsolutna masaža transformira vlakno i njeguje vlasište

KORAK 4 PARFEM
Le Parfumen Huile
Završni dodir koji kosi pruža nevjerojatan miris

Chronologiste ritual u trajanju od 30 min s posebnim tehnikama masaže pruža ultra osjetilno iskustvo i njegu kose i vlasišta. Ekskluzivno u Ruža Institutu Kérastase dostupan je Chronologiste ritual u trajanju od 40 minuta. Produženo trajanje rituala za iznimnu transformaciju kose i vlasišta upotpunjeno je ekstra masažama za iznimno opuštajući učinak. Ritual uključuje dodatnu uvodnu masažu na početku rituala te masažu ramena i leđa na kraju rituala nakon čega slijedi aplikacija LaCrème de Régénération i mimetičkih kuglica kavijara.”

Chronologiste Kerastase

Iako sam se oduševila testirajući tri proizvoda iz Chronologiste linije započela bi ovaj post upravo sa posjetom salonu Ruža Instituta Kérastase koji me toliko impresionirao kao jedno zanimljivo iskustvo koje sam odmah preporučila svojim bližnjim damama jer ovakav tretman se zaista isplati priuštiti. Neću ulaziti u detalje jer je tretman prethodno opisan samo ću istaknuti da je usluga bila na nivou i da sam uživala u svakoj sekundi tretmana a kosa mi je po izlasku iz salona izgledala savršeno.

Savršenstvo kose i ritula otkrila sam i u svojoj kuponici jer korištenjem pilinga, kupke i ulja uvjerila sam se u blagodati Chronologiste linije.

LE SOIN GOMMAGE RÉNOVATEUR
Nježni piling za intenzivnu detoksikaciju 280kn

Piling sam koristila prije kupke čisteći vlasište i vlasi a masažom sam dodatno potaknula mikrocirkulaciju vlasišta. Poželjno je da pri upotrebi pilinga kosa bude tek lagano vlažna, kao da ste ju tek lagano pošpricali sa vodom. Upotrebom pilinga osjetila sam osjećaj lakoće i zaista sam jako zadovoljna efektom na vlasištu jer ja koristim zaista jako puno proizvoda za stiliziranje.

Kerastase Chronologiste LE SOIN GOMMAGE RÉNOVATEUR

LE BAIN REVITALISANT
Luksuzna Kérastase kupka 190kn

Iako na prvi dojam izuzetno lagan šampon u doticaju sa vodom isti zaista jako pjeni i dovoljna ga je sasvim mala količina. Ova kupka/šampon pruža savršenu podatnost i mekoću kosi te temeljito čisti nečistoće vlasišta i zaglađuje kosu ostavljajući ju svilenkastom na dodir.

Kerastase Chronologiste LE BAIN REVITALISANT

LE PARFUMEN HUILE
Završni dodir koji kosi pruža nevjerojatan miris 370kn

“Tvorac Chronologiste parfimiranog ulja za kosu Alberto Morillas odlučio se na suradnju suradnju s brandom Kérastase te je dobio otvorene ruke za kreativnost i izbor premium materijala. Iz tog je razloga uspio stvoriti izrazito kvalitetno parfimirano ulje, kvalitetnije i od nekih parfema. Proizvod ne sadrži alkohol, miris se otkriva odmah i otpušta tijekom cijelog dana.”

Po mom mišljenju ovo ulje je kruna Chronologiste linije jer je zaista posebno zbog svoje iznimno bogate i ugodne teksture te mirisa koji traje na kosi tokom čitavog dana. Podatna i svilenkasta kosa također opisuju ovo ulje koje ću najviše koristiti tokom ljetnih mjeseci jer je idealna zamjena za bilo koji parfem.

Kerastase Chronologiste LeParfumenHuile

Zaključila bi ovaj post uz preporuku kako Chronologiste linije tako i Chronologiste rituala koji je idealan poklon za svaku ženu. Topla preporuka!

Da li vas je zainteresirala linija ili ritual i koliko vremena i truda posvečujete njezi svoje kose?

Kerastase Paris Chronologiste

*pr uzorci