La Roche Posay – CICAPLAST BAUME B5

Od malih nogu pa sve do odrasle dobi, ozljede su sastavni dio naših života.Svakodnevni rizik od iritacija i ogrebotina stvara potrebu za sredstvom koje će umiriti našu kožu i omogoućiti joj brzi oporavak od oštećenja.La Roche-Posay predstavlja sastavni dio svake kućne ljekarne: CICAPLAST BAUME B5 – balzam koji trenutno umiruje i štiti kožu te ju potiče na zacjeljivanje zahvaljujući optimalnoj formuli i teksturi.

Potražite u La Roche-Posay partnerskim ljekarnama XXL pakiranje od 100ml u inovativnoj poklon“kutiji prve pomoći“- SUPER CICAPLAST BOX- kako biste upotpunili vašu kućnu ljekarnu!

Potencijalna oštećenja kože zapravo su dio svačije svakodnevnice: bilo da je riječ o bebama ili odraslim ljudima, svi smo izloženi nezgodama poput porezotina, ogrebotina, blažih opeklina te  iritirane ili ispucane kože. U takvim slučajevima bitno je imati neizostavni balzam kojiobnavlja, umiruje i štiti kožu. La Roche- Posay predstavlja „obavezni“ dio male kućne ljekarne: CICAPLAST BAUME B5 je balzam koji potiče obnavljanje  i djeluje poput flastera koji ubrzava cijeljenje oštećene kože.

CICAPLAST BAUME B5umirujući je balzam koji višestruko obnavlja kožu i pruža dvostruko djelovanje: trenutno umiruje kožu,a zatim je zaštiti i potakne na zacjeljivanje. Primjeren je za cijelu obitelj: bebe, djecu i odrasle. CICAPLAST Baume B5 optimalno je rješenje za nadraženu ili ispucanu kožu, umiruje osjećaj žarenja na koži odraslih i može se nanositi na tijelo, lice i usnice. Tekstura je bogata, nemasna i neljepljiva te je oštećeni dio kože trenutno je obnovljen i umiren s vraćenim osjećajem ugode.

CICAPLAST BAUME B5SADRŽI POTPUNU FORMULU ZA TROSTRUKO DJELOVANJE:
Optimalna obnova kože (Madecassoside)
Umirenje suhih i nadraženih područja (Panthenol)
Zaštita kože (bogata i hranjiva tekstura koja sprječava prianjanje bakterija)

Minimalistička formula pruža optimalnu toleranciju i ne ostavlja bijele tragove. Primjerena je za osjetljivu kožu, čak i kožu beba, pošto je hipoalergena, bez parabena, mirisa i bez lanolina. Sadrži izvorsku termalnu vodu La Roche-Posay bogatu selenom koja pruža umirujuća i antioksidativna svojstva

SUPER CICAPLAST BOX
Ovoga travnja, La Roche-Posay pripremio je posebnu ponudu kako bi Cicaplast zaista postao neizostavni dio male kućne ljekarne: SUPER CICAPLAST BOX. Poklon kutija prve pomoći u kojoj se nalazi XXL pakiranje Cicaplast Baume B5 od 100ml  dostupna je u svim La Roche-Posay partnerskim ljekarnama. Ponuda traje do isteka zaliha te je kutija sa XXL pakiranjem dostupna po cijeni samog proizvoda: 100,00 HRK*

CICAPLAST Baume B5 (40ml): 66,5 HRK*
*Cijena je informativna i može odstupati ovisno o Pravilniku cijena ljekarne.

*pr objava
Ok … ja sam ozbiljno zainteresirana, a vi?
lp