Lancome – Teint Miracle (03) & Teint Idole Ultra 24H (03)

Kategorije: Lancome, Makeup, Puder

Lancome je nedavno izbacio na tržište svoja dva nova tekuća pudera ( MIRACLE AIR DE TEINT i poboljšanu formulu TEINT MIRACLE ) a ja sam tek sada shvatila da nikada nisam napisala recenziju za dva njihova pudera koje naprosto obožavam i dio su moje redovne kolekcije jer naprosto ih moram imati – Teint Miracle (03) & Teint Idole Ultra 24H (03) .

Izuzev naziva nijansi 03 Beige Diaphane, ovim je puderima također zajedničko to što dolaze u elegantnom staklenom pakiranju od 30ml sa pumpicom za doziranje. Idole ima crne detalje po ambalaži a Miracle srebrne.
Također, oba pružaju jednaku zaštitu, SPF 15.

Zasebna cijena svakog pudera iznosi oko 360kn, ovisno gdje da kupujete.

Oba pudera nanosim na isti način, nekada plosnatim sintetičkim kistom dok nekada RT Buffing kistom, rezultat je savršen u obje varijante.

Nikada mi nijedan od njih nije izazvao iritacije niti je ijedan isušivao ili zatezao a uz to, oba su se pokazala odličnim izborom za moju mješovitu do masnu kožu iako se radi o dva različita pudera.

Teint Miracle (03)
Tekući puder lagane teksture koji licu daje apsolutnu svježinu i pod time naglašavam da ćete sa ovom podlogom dobiti onaj predivan dewy finiš.
Prekrivanje koje nudi je srednje koje je nadogradivo a s obzirom da je puder zaista gotovo tekuće teksture nećete imati onaj osjećaj težine od više slojeva te će netko sa minimalnim nedostacima dobiti i jako prekrivanje.
Podloga je postojana na mom licu tokom čitavog dana (8-10h) s napomenom da ja lice zbog viška sebuma trebam prepudrati svakih 3-4 sata.
Teint Idole Ultra 24H (03)
Tekući puder koji pruža polumat finiš idealan je za moju mješovitu do masnu kožu te je jedan od mojih top 5 pudera.
Prekrivanje koje nudi je isto tako nadogoradivo no ipak je jače od onoga koje pruža Miracle te meni sa dva sloja daje besprijekorno jako prekrivanja dok sa jednim slojem dobivam srednje ali čvrsto srednje prekrivanje.
Jedna pumpica je dovoljna za jedan sloja tako da ukoliko i nadograđujete nećete imati osjećaj težine jer uz sve to puder daje onu ugodnu prozračnost.
Nikada nisam isprobala ovaj puder na 24h ali jesam na 16h i koliko sam ugodno iznenađena njegovom postojanošću uvjerena sam da bi održao obećanje postojanosti od 24h. Naravno, traži svakih 4-5 sati da se lice prepudra ali on ne nestaje s lica a to i je ono što je najbitnije.

Iako bi navodno trebala postojati razlika u ove dvije nijanse koje nose isti naziv ja ju ne vidim ni na ruci ni na licu :/ i meni obje odgovaraju tako da ni ne razbijam glavu da li sliče ili ne :/ .

Uvjerena sam da bi oba pudera izvrsno odgovarali svim tipovima kože uz naravno adekvatnu podlogu i odgovarajući puder u prahu/kamenu preko ovih podloga.
Raspon nijansi je također za svaku pohvalu i vjerujem da bi se svaki ton našao u njima.
Ne znam što još mogu napisati o ova dva pudera osim čitavog niza riječi hvale no na kraju krajeva, Lancome kao brand oduvijek kotira kao vrhunski majstor tekućih podloga a sada je na vama samo da otkrijete onu idealnu za sebe.
Isprobali ili tek planirate? Koje tekuće podloge vi preferirate?

Ivana
lp