Rimmel STAY MATTE

Kategorije: Puder, Rimmel
Kako sam čula samo najbolje o transparentnom puderu u kamenu RIMMEL STAY MATTE odlučila sam ga i sama isprobati vidjevši u subotu u Mulleru da je na akcijskoj cijeni po 29.00kn (inače je cijena oko 39.00kn a može ga se naći u Mulleru, Bipi i Irisu).

Dakle, na samoj deklaraciji piše da mu je namjena uklanjanje nepotrebnog sjaja kože lica i da je lice uredno matirano i kao takvo postojano cca 5 sati.
Moje je lice sjajilo već za sat i pol kao da je vani +40 a ne -5 stupnjeva! Ne znam kako je ovakav proizvod pokupio samo pohvale na drugim recenzijama, da li je moja koža zaista toliko beskrajno i bez pomoći masna??!! Trebam li se ja zabrinuti?!? Probala sam masu proizvoda i samo su dva prošla moj test te lice nije sjajilo, štoviše nakon 6h sjaj je tek počeo navirati na nosu i brzom prevencijom zaustavila bi i to malo. Ovaj sam puder zaista željela probati i u principu svaki proizvod koji je namijenjen masnoj koži lica zaista i odradi svoje na minimalno 4h pa mi zaista nije jasno kako je ovaj na mome licu postojan tek sat vremena!?!
Kao što sam rekla transparentan je tako da ne ostavlja tragove i prilagođava se tonu kože. Puder je u kamenu i sadrži 14g kojima je rok trajanja po otvaranju 30 mjeseci.
dakle, moje potrebe nije nikako zadovoljio ali kao što sam rekla pročitala sam samo najbolje o njemu, pohvalu za pohvalom, tako da ću prepustiti Vašem sudu ukoliko niste probale da li ćete probati 😉 .

Ukoliko ste probale ovaj puder svakako ostavite komentar jer me iznimno zanima?!?

Lijep vam pozdrav!

Tagovi: