2013 … pa da rezimiramo …

Kategorije: Razgovarajmo o ...


Drage čitateljice i čitatelji,

Zadnjih dana bila sam odsutna iz jednog jednostavnog razloga – blagadani.
Iako moj blog ispunjava a time i oduzima dobar dio mog slobodnog vremena iz prosto jednostavnog razloga a taj je da mi je moj blog sve bitniji i samim time postaje sastavni dio mog života, nekako mi se čini da postoje određeni periodi kroz godinu kada mi treba apsolutna privatnost jer se želim u potpunosti posvetiti nekim drugim stvarima. 
Ti periodi nisu učestali i zapravo se radi o ovom zimskom periodu tokom blagadana i godišnjem odmoru u ljetnom periodu.
Uglavnom, poanta ovog uvoda je da vas nisam zaboravila ali sam se jednostavno željela posvetiti u potpunosti pripremama za blagdane, obitelji te poslu koji u ovom periodu jednostavno zaživi više no inače.
Danas sam se odlučila u kratkim crtama rezimirati 2013-tu godinu koja je bila zaista bogata događanjima što onima jako lijepima što onim nešto ružnijim ali svi ostaju u toj godini i iz svih sam nešto naučila.
Zaključak 2013-te u ovom se postu naravno odnosi isključivo na blog i usko vezano uz njega.
Anaviglam blog dočekao je svoj drugi rođendan koji smo popratili jednim darivanjem sa temom zimskog look-a i kako je darivanje doživjelo zaista pozitivan fedback svakako ću ga imati učestalije u 2014-oj.
Blog je također doživio svoj redizajn po treći puta od svoga postojanja i konačno sam u potpunosti zadovoljna istim.
Kroz redizaj sam uvela i neke nove kategorije za koje imam velike planove u 2014-oj a isto tako planiram iskorigirati postojeće kategorije i postove koje sam objavljivala redovno no nekako sam se ili zasitila istih ili je blogosfera preplavljena istima pa se onda pitam – what is the point :/ !? 
Uglavnom, kako ću ih objavljivati tako ćete i uvidjeti te promjene 😉 za koje se nadam da će vam se jednako sviđati kao i postojeći iznimno posječeni pojedini postovi.

Ukoliko me pratite dovoljno dugo mogli ste primjetiti koliko dajem važnosti fotografiji i nekako je ona po mom mišljenju gotovo pa presudna, uglavnom, počastila sam se novim aparatom – Canon EOS 650D i zaista uživam u njegovu “društvu”. Znači, ako su vam do sada bile imalo zanimljive fotografije u mojim postovima zaista očekujte puno više u budućnosti od istih.

Nadalje, sama sam sebi zadala obavezu objavljivanja postova prema rasporedu. 
Imam obitelj za koju živim i posao od kojega živim i naravno da ta dva segmenta imaju veliku prednost naspram bloga ali i blog je na toj mojoj ljestvici jako visoko i kako i sama uviđam jako se lijepo razvija i ne bi ga trebala baš olako shvaćati i stvarno se moram potruditi biti što dosljednija tom rasporedu objava što zbog same sebe i bloga što zbog vas koji čitate moj blog.
Kako sam se dotaknula upravo vas koji me pratite i čitate moje postove zaista bi vam se svim srcem željela zahvaliti što ste uz mene jer da nema vas moj se blog ne bi razvijao. Hvala vam na vremenu koje posvetite čitanju mojih postova, hvala na svim komentarima bilo lijepim bilo ružnim (jer naravno da svi imamo pravo na izražavanje mišljenja) i hvala vam najviše na ukazanom povjerenju jer to je ono što najviše cijenim.
Za kraj sam ostavila posebne dvije osobe koje su ušle u moj život upravo preko bloga – jednu poznajete malo bolje jer se radi o kolegici blogerici iz susjedne nam BiH Jasmini (MakeUp Arena) a drugu osobu možda prepoznate kada ju spomenem kroz post (najčešće New In post) a to je moja draga prijateljica Lana.
Iako sve tri dolazimo iz tri različite države to nas nije spriječilo da se zbližimo kao da svako jutro ispijamo kavu zadnjih barem 30-ak godina :).
Svaki je trenutak nekako uz njih bio ili još ljepši ili nešto lakši, njihova potpora, utjeha ili samo tek neka interna šala doveo ih je do vrha one prethodno spomenute ljestvice prioriteta u mom životu jer naravno da nije samo krvna veza obitelj … i prijatelj je obitelj ako je onaj pravi istinski prijatelj a Jasmina i Lana to meni u svakom pogledu jesu i zato je ovaj moj blog zapravo i dobio na važnosti jer da nije bilo njega možda se nikada ne bi niti upoznale a kamoli zbližile.
Sve u svemu bila je ovo jedna zanimljiva godina no ja volim nove početke i jako se radujem 2014-oj za koju imam velike planove koji su već ispisani na stranicama rokovnika za 2014-tu … želim i svima vama koji čitate ovaj post puno uspjeha, sreće, zdravlja, ljubavi i svega što si i sami poželite.
Lijepo vas pozdravljam i želim vam ugodan provod za doček!

Nove postove očekujte s početkom 2014-te ;D !!

Ivana
Tagovi: