L.A. Girl

Kategorije: Ruž
 L.A. Girl poznati američki brend koji kao takav u zadnje vrijeme dolazi i kod nas do izražaja. Nisam najbolje upoznata s njim jer nisam ni isprobala puno proizvoda ali ono malo što jesam, dojmilo me se…


 L.A. Girl proizvode možete kupiti u Nami te naručiti putem hrvatske web stranice L.A. Girl kozmetika, cijene su iste a za dostave preko 130,00kn je besplatna dostava. Postoji tu naravno i američka web stranica sa puno širim asortimanom, međutim u naše krajeve ne dostavljaju.

 U Nami sam svašta isprobala i svidjelo mi se svašta a obnovila neseser sa jednim lakom, sjenilom i ružem.

 Krenit ću od laka za nokte koji me moram priznati totalno razočarao i svakako neću ponoviti kupovinu istog. Naime, mrzim lakove kojima treba više od dva sloja da bi bili kako trebaju biti na noktima. Ovom laku trebaju i tri sloja koja se suše iznimno sporo i to predugo traje. Nadalje, nisu trajni i meni se otkrhnuo već sutradan popodne. Nijansa nije nimalo jednaka onoj u bočici i na noktu jer lak je prerijedak a čestice šljokica u njemu pregrube. Uglavnom, postoji niz kategorija lakova za nokte koje nudi kuća L.A. Girl među kojima je i trenutno najpompozniji “fleki” ali nisam sigurna da će se ponovo naći u mojoj košarici.

 NL130 Addict 29.90kn Nama

 Druga dva proizvoda koja sam kupila su me oduševili…

 Sjenilo je savršeno mekano a dovoljno kruto da se ne trusi pri nanošenju. Pigmentacija je na nivou, taman baš koliko treba a čestice srebrnog shimmera mu daju notu svježine. Lijepo se i ugodno blenda te je postojano tokom cijelog dana. Svakako bi preporučila….

 ES153 Sangria 24.90kn Nama

 Najidealniji proizvod u mojoj torbici trenutno je ruž istoimene marke. Naime, radi se o ružu koji ima sve, dovoljno je hidratiziran, postojan do 5h bez popravljanja, bez sjajnih čestica, matiran ali ipak sa onim “vlažnim” sjajem zbog kojeg se ne morate brinuti da li su vam suhe usnice pa se vidi svaka crtica, nijansa je i više nego pogođena po onoj koju sam baš duuuuugo tražila. Ovo je svakako prizvod koji se mora probati!!!!

 LC532 Forbidden Love 24.90kn Nama

 Sve u svemu, kvalitetna kozmetička marka sa zadovoljavajućim omjerom cijene i kvalitete. Ono što je važno za napomenuti jest (meni iznimno bitno i presudno u ovom slučaju), za sve što vas zanima od ovog brenda u Nami postoje testeri a sve ono što ste poželjeli kupiti je “vakumiran”o. Naime, svaki je proizvod zaštićen i tvornički zatvoren prozirnom folijom tako da ste sigurne da po kupljenom proizvodu nisu pipkali tuđi prstići i isprobavali ga.

 Da li vam je poznat ovaj brend i koji proizvod bi preporučili?

lp