JOHNSON’S® baby

Kategorije: JOHNSON'S® baby

JOHNSON’S® baby proizvodi – posebno stvoreni za dječju kožu

Razlika koju pruža JOHNSON’S® baby
Od rođenja i tijekom čitavog života djetetu je potrebna majčina njega. U JOHNSON’S® baby znaju da je pružanje njege po najvišim standardima svojevrsni spoj znanosti i umjetnosti. 
Upravo zato u JOHNSON’S®-u su posvetili više od 100 godina kako bi proizveli čiste, blage i nježne proizvode. Stoga, prilikom stvaranja vlastitih proizvoda za djecu primjenjuju najviše standarde – počevši od samog odabira sastojaka pa do sigurnih, nježnih i blagih formula.
Odgovornost se shvaća ozbiljno zbog čega svakodnevno provode istraživanja kako bi majkama i bebama diljem svijeta osigurali nježne i sigurne proizvode. Trude se ispuniti obećanje o proizvodima posebno stvorenim za djecu. JOHNSON’S® baby misija je pružiti najkvalitetnije i najinovativnije proizvode napravljene posebno za djecu.
Naš standard – najbolje za dijete
Budući da za vaše dijete žele najbolje, u proizvodnji svih proizvoda za djecu, u JOHNSON’S®-u  vodili su se svojim standardom „Najbolje za dijete”. Misija je pružiti blage i nježne proizvode, napravljene posebno za djecu. Zato svi JOHNSON’S® baby proizvodi moraju proći četiri rigorozne faze sigurnosnog procesa:
1. Definiranje kako će se proizvod koristiti – Tim stručnjaka razmatra kome je proizvod namijenjen, njegova namjena, s kojim će dijelovima tijela proizvod doći u doticaj, koliko će se često koristiti i hoće li se ispirati ili ostajati na koži.
2. Pažljiva procjena sastojaka i formulacija – Tim stručnjaka razmatra svaki sastojak i njegov utjecaj na konačnu formulaciju proizvoda. To uključuje i kontinuirani pregled najnovijih znanstvenih informacija, uključujući neovisne sigurnosne analize i kliničke podatke. 
3. Vrednovanje proizvoda s majkama u svakodnevnom životu – Osigurava se da svaki proizvod sa zaštitnim znakom NO MORE TEARS® (Bez suza ) ili CLINICALLY PROVEN MILDNESS® (Klinički dokazana blagost) ima uporište i podršku mnogobrojnih istraživanja. Također, izjave poput „hipoalergenski“ i „dovoljno nježno za novorođenčad“ potvrđene su rezultatima provedenih studija. Proizvodi koji prođu rigoroznu procjenu i postanu „kandidati“ za tržište dajemo majkama na korištenje kod kuće. To pomaže da se vidi kako će proizvod biti prihvaćen te postoji li još nešto što treba učiniti prije nego što proizvod izađe na tržište.
4. Nikada ne prestaju osluškivati što vi imate za reći o njihovim proizvodima – Nakon što proizvod postane dostupan za sve bebe, tim stručnjaka nastavlja s praćenjem te ispitivanjem svake povratne informacije. Na temelju zaprimljenih informacija nastavljamo s poboljšanjem i razvojem sljedeće generacije sigurnih i kvalitetnih proizvoda.
Vrši se 300 testova radi provjere sigurnosti i blagosti svih JOHNSON’S® baby proizvoda. Ukoliko proizvod ne zadovolji test, radi se na promijeni formulacije te ponovno iz početka vrše se testiranja. Samo najsigurnija i najnježnija njega dovoljno je dobra za mame i bebe.
Oči vašeg djeteta
Vid je osjetilo koje se u djeteta posljednje razvije. Štoviše, razvija se tijekom cijele prve godine života. Razvoj načina zaštite dječjih očiju tijekom tog kritičnog razdoblja godinama je u središtu pionirskih istraživanja u JOHNSON’S® baby-u. Spoznali su da vaše dijete ne trepće ni blizu onoliko koliko trepćete vi. Naime, refleks treptanja je još uvijek u fazi razvoja što znači da beba treptanjem neće moći zaštititi svoje oči od iritansa ili slučajnih prskanja vode.
Upravo navedeno znanje su prije više od 50 godina iskoristili kako bi razvili naš poznati zaštitni znak NO MORE TEARS® (Bez suza) koji se dodjeljuje samo proizvodima koji prođu naš strogi četverofazni proces.
4 faze testiranja:  
1. Provjera sastojka i sastava; 
2. Nekliničko ocjenjivanje evalucija sigurnosti; 
3. Kliničko testiranje; 
4. Sigurnosni pregled. 
NO MORE TEARS® (Bez suza) Svi proizvodi NO MORE TEARS®(Bez suza) temeljito su testirani i moraju proći četiri faze prije nego što se dopusti da se koriste na vašem djetetu. Također, svi proizvodi s oznakom NO MORE TEARS® ne sadrže sapun. 
Koža Vašeg djeteta
Istraživanje koje su proveli JOHNSON’S® baby znanstvenici pokazalo je koliko se razlikuje djetetova koža i koža odrasle osobe. Naime, koža je zaštitna barijera i prva linija obrane od vanjskih organizama, toksina, iritansa i alergena. Dječja koža je nježnija i krhkija te tanja od kože odraslih i razvija se tijekom prve godine života, što je čini osjetljivijom na iritanse. Upravo zato je ključna adekvatna i kvalitetna zaštita kože vašeg djeteta.
Iako je koža vašeg djeteta tijekom prvih 12 mjeseci života prirodno više hidratizirana od vaše kože, puno brže može i izgubiti vodu. No, JOHNSON’S® zna da je koži potrebna primjerena hidratacija kako bi ostala zdravom te da presuha koža može oštetiti zaštitnu barijeru kože – te čak dovesti do infekcije. 
CLINICALLY PROVEN MILDNESS® (Klinički dokazana blagost) kako bismo dokazali da su naši proizvodi za dječju njegu dovoljno nježni za vaše dijete, kreirali smo oznaku CLINICALLY PROVEN MILDNESS® (Klinički dokazana blagost) koja garantira da su naši proizvodi prošli strogi postupak, uključujući testiranje primjenom kako bi se potvrdila izvrsna tolerantnost kože na njih.
Sve sigurnosne provjere koriste se kako bi osigurali bezbrižne dječje osmijehe i upravo zbog toga JOHNSON’S® baby proizvodi zadobili su povjerenje majki diljem svijeta.
*pr objava
Tagovi: