Braun Silk-épil 9 | Sprijateljite se sa svojim ormarom i uživajte u slobodi koju vam donosi Braun

Svaka žena dobro zna koliko dragocjenog vremena znamo izgubiti tražeći odjevnu kombinaciju u kojoj ćemo izgledati i osjećati se fantastično, tako da možemo zakoračiti u novi dan s potpunim samopouzdanjem. Međutim, često upravo ona kombinacija koja bi nam dala dodatan vjetar u leđa ostaje u ormaru. Bez obzira jesu li tome razlog neželjene dlačice ili naša nesigurnost, često se osjećamo sputano mogućim izborima. Sada, s epilatorima Silk-épil 9 žene mogu uvijek imati predivno glatku kožu i zauvijek se pozdraviti s danima obilježenima nedostatkom samopouzdanja!
Počnite uživati u neograničenim modnim izborima uz standard izvrsnosti u uklanjanju dlačica koje donose Braun Silk-épil 9-561 epilator i Braun Silk-épil 9 Skin Spa 9-969.

Braunovi epilatori serije 9, pružaju vam, najbržu i najprecizniju epilaciju* za do 4 tjedna glatke kože. Novi standard izvrsnosti epilacije, sa širom epilacijskom glavom za brže rezultate i revolucionarnom tehnologijom pinceta MicroGrip. Zahvaljujući 40% široj glavi, Silk- épil 9 epilatori pokrivaju veću površinu i uklanjaju više dlačica jednim potezom, pružajući bržu epilaciju.

Tehnologija pinceta MicroGrip uvodi Braunove najinovativnije pincete s poboljšanim rasporedom za učinkovitije usmjeravanje i hvatanje dlačica, donoseći nježno uklanjanje više dlačica jednim potezom, duljine tek 0,5 mm, koje vosak ne može uhvatiti.

Pokretna glava, Silk-épil 9 epilatora, lijepo će se prilagoditi obrisima vašeg tijela, donoseći više ugodnosti i maksimalnu temeljitost. Za dodatnu nježnost i što bezbolnije iskustvo, uz Braun Silk- épil 9 epilatore, možete se epilirati u kadi ili pod tušem kako bi epilacija bilo što ugodnija jer su 100% vodootporni.

Personalizacija brzina, omogućuje vam odabir između dvije postavke brzine, pri čemu je postavka „1“ osmišljena za iznimno nježnu epilaciju (kao npr. za tretiranje područja bikini-zone), a postavka „2“ za iznimno učinkovitu epilaciju. Braun epilatori serije 9, omogućuju vam bežičan rad do 40 minuta uz 60 minuta punjenja,kako biste bile brzo spremne u svim situacijama.

*u usporedbi s drugim Braunovim epilatorima

AID-A05-0027749_Always_on_ER_PR_04__rgb_

Osmišljen tako da se što lakše uklopi u vaš raspored, Braun Silk-épil 9 9-561 bežični je epilator za suhu i mokru epilaciju, a u pakiranju dolazi sa 6 dodatnih elemenata uključujući: glavu za brijanje, trimer, nastavak za visokofrekventnu masažu, nastavak za bolji kontakt s kožom, nastavak za lice i postolje za punjenje kako bi vaš uređaj uvijek bio napunjen.

AID-A42-0024637_Silk___pil_9_9_561_What_s_in_the_box
Braun Silk- épil 9-561epilator, Wet&dry

Braun Silk-épil 9 Skin spa 9-969,bežični je epilator za suhu i mokru epilaciju s četkicom za eksfolijaciju tijela + 6 dodataka, uključujući četkicu za čišćenje lica.
Silk-epil 9 Skinspa, standard je izvrsnosti epilacije u kombinaciji s inovativnom soničnom eksfolijacijskom četkicom. Osim već spomenutih karakteristika, koje vam donosi ovaj Braunov epilator serije 9, ljubičasta eksfolijacijska četkica, poboljšava izgled kože 4x bolje od ručnog nanošenja nekog proizvoda za ručni piling i vidno poboljšava izgled kože. Eksfolijacijska četkica nježno uklanja mrtve stanice i potiče regeneraciju površinskog sloja kože,a ne predlaže se koristiti izravno prije ili poslije epilacije jer bi to moglo povećati osjetljivost vaše kože. Navedeni epilator dolazi sa 6 dodatnih elementa, uključujući glavu s eksfolijacijskom četkicom, četkicu za čišćenje lica,nastavak za visokofrekventnu masažu, nastavak za bolji kontakt s kožom, nastavak za lice i elegantnu torbicu.

AID-A42-0024689_Silk___pil_9_9_969_What_s_in_the_box

Braun Silk- épil 9-969 epilator , Wet&dry

AID-A05-0029017_Always_on_Silk___pil_9_ER_PR_13__rgb_

Uživajte odvažno u epilaciji uz Braun Silk- épil epilatore!

U Elipsu su trenutno svi Braun epilatori sniženi 30% u periodu od 6.6.-26.6. pa tako i dva modela iz ove objave Braun SE 9-969 i Braun SE 9-561.

Braun

Drage čitateljice,
kako biste otklonile bilo kakve nedoumice vezano uz epilatore, Braun je ustupio par savjeta i odgovora na najčešće postavljena pitanja na tu temu;

AID-A42-0024654_Silk___pil_9_9_561_Basic_content_Main_image

 

• Koje su prednosti epilacije u odnosu na druge metode uklanjanja dlačica?

Epilacija donosi do 4 tjedna glatkoće kože. Za razliku od drugih metoda uklanjanja dlačica, poput brijanja i krema, epilacija uklanja čak i najtanje i najkraće dlačice iz korijena, pa im treba 4-6 tjedana da ponovno narastu. Osim toga, epilacijom možete ukloniti 4x kraće dlačice od onih koje se mogu ukloniti voskom tako da ne trebate čekati da dlačice postanu vidljive. Štoviše, epilatore možete koristiti za uklanjanje dlačica na cijelom tijelu – uključujući pazuhe, bikini-zonu, lice, ruke i noge, i sve to u udobnosti svog doma.

• Nisam se nikada epilirala – boli li epilacija?

Epilatori Braun Silk-épil posebno su osmišljeni za smanjivanje bilo kakvog neugodnog osjećaja i iritacije, što ih čini savršenim izborom za početnice u epilaciji. Njihovi masažni kotačići nježnim mikropulsacijama stimuliraju kožu prije uklanjanja dlačica i čine je opuštenijom.
Mogućnost uporabe epilatora pod vodom i na mokroj koži čini epilaciju još nježnijom. Naime, topla voda poboljšava mikrocirkulaciju, potiče proizvodnju tjelesnih spojeva koji ublažavaju bol i čini vašu kožu manje osjetljivom, smanjujući osjećaj boli i iritacije kože. To je potvrdila i studija njemačke dermatologinje dr. med. Petre Staubach sa Sveučilišta u Mainzu. Većina sudionica njezina istraživanja nije ni osjetila čupanje ili je osjećaj bio znatno blaži kada se epilacija provodila pod vodom.

• Uzrokuje li epilacija pojačan rast dlačica?

Ne, što je i potvrđeno dermatološkim testovima. Štoviše, studije su pokazale da redovita epilacija smanjuje količinu novih dlačica. Osim toga, te nove, tek izrasle dlačice su tanje, mekše i svjetlije. Recite «zbogom» bockavim i tvrdim novim dlačicama, pa uživajte u do 4 tjedna glatkoće.

• Kako mogu spriječiti urastanje dlačica?

Urasle dlačice su se zakovrčale prema natrag i rastu prema folikuli stvarajući nerijetko i male prištiće. To se često događa kao posljedica brijanja uz samu kožu. Kako biste spriječili urastanje dlačica, redovito (jednom tjedno) provodite eksfolijaciju kojom ćete ukloniti mrtve površinske stanice kože i «očistiti put» novim dlačicama pa će one moći rasti u smjeru u kojem bi i trebale rasti.

AID-A05-0021163_Silk___pil_9_composition_ER_PR_01

AID-A05-0021167_Silk___pil_9_Florentina_lifestyle_ER_PR_02 Silk epil 9_slike za FB i header