Givenchy Mister Mat primer

Kategorije: Givenchy, Makeup

Givenchy Mister mat primer je HG u mojoj kolekciji baza. Radi se o proizvodu koji će vaše lice matirati tokom čitavog dana, suziti pore te “popraviti” sve nepravilnosti na koži :D.

Prvi primjerak ove baze nabavila sam iz Amerike i imala 25ml čitavih godinu dana koliko mi je vrijedna bila. Drugi primjerak mi je prijateljica (hvala ti 😉 ) nabavila u Austriji i također ga zaista sebično čuvam za “posebne” prilike.

Dakle, što ju čini toliko božanstvenom….matira kožu čitav dan i istim drži puder postojanim tokom cijelog dana, zasjajite tek oko nosa (barem ja) nakon 5-6 sati ali malim popravkom pudera u kamenu/prahu vraćamo se na matirano savršenstvo na licu. Nadalje, sužava pore i efekat je vidljiv odmah po nanošenju te traje i traje. Čudo odradi i sa svim nepravilnostima na površini kože lica jer tako savršeno zagladi lice i popuni “nezgodne” linije a i taj efekat traje i traje.

Puder se savršeno nanosi na njoj te mu apsolutno produljuje postojanost.

Silikonske je i guste teksture te blagog mirisa po nekom dječjem puderu no isti hlapi po nanošenju.

Dolazi u crnoj elegantnoj tubi od 25ml po cijeni od 230kn (Austrija).

Dakle, kod nas je nema ali primjetila sam na forumu naznaku da dolazi u sklopu proljetne kolekcije Givenchy-a http://www.makeup4all.com/givenchy-hotel-prive-makeup-collection-for-spring-2013/ što bi me zaista obradovalo da dođe i na naše police jer ja bih svakako nadopunila svoju zalihu što bi također preporučila i vama ;).

Koja je vaša HG baza?

lp