Vichy – IDEALIA LIFE SERUM

Kategorije: Preparativa, Vichy

Jučer je Vichy organizirao predstavljanje novog Life seruma te ugostio medije, farmaceute te beauty blogere.

Event je protekao doslovno u ružičastom štihu :D, neodoljivo, zar ne?
Ružičasta je bila tematska boja jer to je boja koja predstavlja Idealia liniju čiji je sastavni dio sada i ovaj krasan serum kojega sam imala priliku isprobati, štoviše, već jučer sam ga počela koristiti. Naime, ako pratite moj facebook profil zasigurno ste vidjeli moju objavu da sam išla na Japansku metodu iscrtavanja obrva te neko vrijeme planiram izbaciti tekuće podloge iz upotrebe i treba mi baš nešto što bi ovaj serum trebao pružiti.
O čemu se dakle radi, možete pročitati u pr objavi u nastavku a pri kraju je dio atmosfere prenesen kroz fotografije 😉 .
Predstavljanjem posljednje inovacije u liniji IDEALIA, Laboratoriji Vichy donose sasvim novi pogled na starenje kože poznato kao i bihevioralno starenje. Radi se specifično o starenju kože koje nije rezultat izravnih bioloških promjena, već negativnih čimbenika kojima je koža izložena. Upravo čimbenici poput stresa nedostatka sna, neuravnotežene prehrane te UV-zračenja izravno utječu na izgled i kvalitetu kože. Vichy stoga premijerno predstavlja Idealia Life Serum kao učinkovit odgovor na svakodnevne životne izazove te ujedno i prvi Vichy idealizator kože za ravnomjeran i blistav ten, glatku površinu kože, sužene pore i odmorene crte lica. 

Vizija starenja se promijenila 
Sveobuhvatna višegodišnja istraživanja Laboratorija Vichy pružila su novo znanje i razvila potpuno nove poglede o starenju kože koje  uključuje značajan čimbenik – život. Način života i negativni utjecaji kojima smo izloženi poput nedostatka sna, zagađenja zraka, stresa, neuravnotežene prehrane, manjka fizičke aktivnosti, hormonalne neravnoteže, UV zračenja te suhog vremena utječu na izgled kože i mogu ubrzati proces starenja. Dobar primjer, koji dokazuje starenje pod utjecajem načina života možemo naći kod jednojajčanih blizanaca koji unatoč istom genetskom kapitalu i dobi uz različite utjecaje tijekom života nemaju istu kvalitetu kože te zbog toga odaju dojam različite starosti.
7/10 ŽENA PRIZNAJE DA DNEVNO RADE BAREM JEDNU STVAR KOJA NEGATIVNO UTJEČE NA NJIHOVU KVALITETU KOŽE*. STARENJE POD UTJECAJEM ŽIVOTA – BIHEVIORALNO STARENJE DANAS POSTAJE STVARNOST, KOJU NE MOŽEMO IZBJEĆI

U usporedbi s kronološkim i hormonalnim starenjem, gdje se na vrijeme u kojem se starenje odvija, ne može utjecati,  starenje pod utjecajem života pruža mogućnost da se promijenimo, da živimo drugačije, da u svoj život unesemo poboljšanja te potaknemo promjene na koži u vlastitu korist.

[LR2412+LHA]
Kompleks za transformaciju kvalitete kože je jedinstvena kombinacija aktivnih sastojaka, derivata jasmonske kiseline te derivata salicilne kiseline, koji djeluju na sve dimenzije idealne kože,  kako na površini, tako i u dubljim slojevima. 
POVRŠINA KOŽE: LR2412 sužava pore, a LHA zaglađuje površinu kože. 
BOJA I TEN KOŽE: LR2412 potiče obnovu epidermisa, a LHA korigira pigmentacijske nedostatke. 
ELASTIČNOST KOŽE: LR2412 ponovno aktivira dinamiku sinteze hijaluronske kiseline u koži. 
Idealia Life Serum osigurava spektakularnu transformaciju kvalitete kože:
kože pod utjecajem stresa
kože pod utjecajem prevelike izloženosti UV-zrakama
kože pod utjecajem zagađenja okoline i dima 
kože pod utjecajem neuravnotežene prehrane

UZ IDEALIA NJEGU ZA POBOLJŠANJE KVALITETE KOŽE IDEALNA KOŽA NIJE VIŠE SAMO SAN. ZA IDEALNU RUTINU IMATE MOGUĆNOST IZBORA MEĐU PROIZVODIMA IDEALIA dnevna njega, IDEALIA PRO njega koja korigira pigmentacijske mrlje, IDEALIA BB i novom zvijezdom u liniji IDEALIA LIFE SERUM. 

Preporučena neobavezna cijena proizvoda Idealia Life Serum je 282,04 kuna.
* test potrošača, 300 žena 

Polažem velike nade u ovaj serum i moram reći da iako jučer i danas (a i neko naredno vrijeme) sam bez tekućih podloga moja koža se nije pretjerano zamastila a masna je inače, pore nisu pretjerano uočljive i crvenila nema … dakle, na prvu mi se sviđa a nakon otprilike 2-3 mjeseca donosim recenziju sa kompletnim dojmovima ;).
Zainteresirani??
lp