Dior Addict Lip Glow Color Awakening Gloss

Dior Cherie Bow je Diorova limitirana kolekcija za nadolazeće proljeće i više o njoj možete saznati klikom na ovaj link. Kolekcija je u znaku ružićastih tonova a ono što je mene oborilo s nogu je Lip Glow (koji imam u varijnti balzama odnosno u varijanti stika i čija recenzija slijedi) u obliku sjajila :D…o kako divan proizvod.

Dakle, radi se o sjajilu za usne koje naglašava prirodnu nijansu vaših usana i zaista na svakoj osobi izgleda drugačije ali na svakoj osobi isto tako djeluje iznimno lijepo.

Uz činjenicu da naglašava prirodnu nijansu vaših usana daje predivan decentan sjaj vašim usnama koji traje sigurna 2-3 sata (što je za jedno sjajilo izvanredno) i isto tako meni jako bitno ne ostavlja usnice ljepljivima niti je težak već je naprotiv iznimno lagan.
Također hidratizira usnice te ih ne isušuje već ih ostavlja iznimno nježnima nakon uklanjanja.
Miris postoji no vrlo je neutralan i brzo hlapi.
Tekstura je kao što sam naglasila iznimno lagana te nimalo ljepljiva (što inaće mrzim kod sjajila) te se lagano i lijepo nanosi sa aplikatorom u obliku kistića koji je iznimno precizan te je dovoljno i jedno nanošenje za postojanost i naglašenu pigmentaciju vaših usana.

Možete ga pronaći na policama naših parfumerija Lana, Limoni i Iris po cijeni od 205kn  a kao što se da primjetiti sa slike ja sam svoju zalihu osigurala :D.

Asortiman sa opaskom “glow” obogaćen je i sa lakom za nokte pod nazivom Nail Glow, čiju recenziju možete pročitati na Martininom blogu Dear Skin.

Što vam se svidjelo iz nadolazećih proljetnih make up kolekcija?

lp