Essence beauty blender

Kategorije: Essence, Makeup

Nikada se još nije dogodio slučaj gdje bi jedan dan proizvod kupila a već drugi ga recenzirala, obično mi za detaljnu i vjerodostojnu recenziju trebaju 2-4 mjeseca korištenja proizvoda (ovisno da li preparativa ili dekorativa jer nekada čekam i da potrošim proizvod) ali ovaj puta sam vas morala obavjestiti odmah o proizvodu koji sam jučer kupila, danas jednom isprobala i sada je već u smeću…pitate se zašto…kad prođete kroz sljedeće fotke sve će vam biti puno jasnije ;(!

Naime, jučer sam kupila Essence blender po cijeni od 35kn u dm-u i popodne ga oprala i stavila na sušenje. Bila sam zaista zadovoljna činjenicom da je zatvoren u plastičnoj ambalaži koja je bila dodatno obljepljena selotepom tako da ga ničiji prstići nisu moglu isprobati prije mene :D.

Lijepo se osušio do jutra te sam ga ja malo namočila prije upotrebe jer tako radim i sa blenderima koje sam kupila na ebay-u za samo 1 dolar :D.

Essence blender je iznimno mekan i baš sam se na prvu ugodno iznenadila te dok sam nanosila puder također sam bila zadovoljna jer je zaista ugodan te je lijepo razmazao puder po licu i efekat je bio vrlo prirodan.

Kada sam bila gotova sa šminkanjem krenula sam ga prati i tu je pošlo sve po zlu…nakon samo jednog korištenja i drugog pranja blender je izgleao ovako 😉

 …sa napuklinom na vrhu, odnosno malo niže od vrha a vrh sam samo koristila za nanošenje korektora ispod očiju…

…napuklina na dnu je ogromna…

…dakle, po pranju blender je izgledao točno ovako…sa pukotinama na gornjem i donjem dijelu a nakon par sati tj kada se osušio prizor je još gori…(o da, točno tako, još gori) ;

…napukline više nisu napukline već duboke pukotine…kao de se neki pas igrao sa blenderom pa ga izgrizao…

…gornji dio blendera…

 …donji dio blendera…

…nove napukline sa jedne strane…

…te nove napukline i sa druge strane. 🙁

Blender za 1 dolar sa ebay-a je presavršen naspram ovoga jer je makar još uvijek i nakon nekoliko mjeseci čitav :/ jer ja naprosto ne vjerujem da itko može prodavati ovakav proizvod osim ako je namjenjen jednokratnoj upotrebi, onda je to u redu no opet ne bi dala 35kn za jednokratnu stvar kada istu, zapravo ne istu već puno kvalitetniju mogu dobiti za samo 1 dolar :/.

Poanta je tj moja sugestija – ne bacajte novce jer ovo je apsolutno nekorektno i neupotrebljivo do te mjere da ni suđe s njom ne mogu sada prati ma ni cipele glancati :(.

Ukoliko imate original beauty blender podjelite svoje dojmove te link gdje ste ga kupili?! Hvala ;)!

lp