Golden Rose Terracotta Blush On 09

Kategorije: Golden Rose, Makeup, Rumenilo

Još jednom vam predstavljam jedno krasno rumenilo s Golden Rose potpisom iz Terracotta Blush On linije jer je bilo nebrojeno puno upita za njega kada ste ga primijetili na mom licu u ovom postu … obećala sam vam recenziju te vam istu donosim … ;).

Iz iste linije sam već recenzirala rumenila pod brojem 02 i 06 a klikom na prethodne brojke se možete podsjetiti na navedene ;).

Da budem iskrena ništa novo nemam za dodati što već nisam navela u prethodnim recenzijama :/ jer rumenilo je predivno u svakom pogledu te je u rangu znatno skupljoj konkurenciji u klasi zapečenih rumenila.

Kupiti ga možete u Hrvatskoj na već dobro poznatim lokacijama poput onih u Zagrebu (CC1 East & West te Importane centar) a u susjednoj nam Bosni i Hercegovini možete ga potražiti na novootvorenoj lokaciji tržnog cetra Omega u Tuzli u dućanu “Arena” čiji je web shop u izradi koja je pri kraju.

Ukoliko se pitate zašto je bitno naglasiti gdje je dostupan u BiH, naime, moja draga prijateljica i kolegica Jasmina sa bloga Make Up Arena je ponosna vlasnica spomenutog dućana koji uz Golden Rose i Classics nudi i Auru te ubrzo i neke također popularne brendove.

Rumenilo je dakle zapečeno, ne trusi se i postojano je tokom čitavog dana.

S lakoćom se blenda te omogućava intenzitet nijansiranja pri nanošenju a treba ga jako malo.

Nijansa br 09 je na gornjem swatchu poprilično roza no na mom licu se prilagodi ostatku šminke i nekada je ta roza jače naglašena dok je nekada zagasitija, sve u svemu vrlo je prirodna i identična je onoj nijansi kada se “prirodno” zarumenim i mislim da je to jedan od razloga zašto se ne odvajam od ovog rumenila u posljednje vrijeme.

Da vas uvjerim da to nije toliko intenzivno roza kao na prethodna dva swatcha ponovo prilažem fotku od nekidan.

Recenzija je skračena jer bi se ponavljala sa istom od prethodna dva puta ali za kraj moram još jednom napomenuti da je ovo rumenilo bez ijedne mane, prvenstveno jer je omjer cijene i kvalitete vrhunski a nadalje jer je ono samo po sebi besprijekorno i DA, treba vam barem jedno iz ove linije, garantiram ;).
Da li ste isprobali ijedno … treba li meni još koja nijansa osim ove tri koje imam :/ … hm … pišite svoje dojmove ;)!
lp