Payot

Francuski brand sa stažom od 1920. godine u svom asortimanu nudi divne proizvode bazirane na sastojcima minerala i poludragog kamenja te se kod nas može naći u ljekarnama ili se može naručiti sa strawberrynet. Radi se o prestižnim proizvodima višeg cijenovnog ranga no vrijede svaku kunu.

Za Dan žena moj me je dragi počastio jednim Payot setom te kremicom….imam najboljeg zaručnika na svijetu :D!!!!! Moram se malo i hvaliti 😉 !

Prvo ću spomenuti kremicu za lice i to za suhu do vrlo suhu kožu “CREME DOUCE RICHE”. Kako sam već nebrojeno puta spomenula da imam masnu kožu ova nježna divna kremica ne ide na moje lice ali za dekolte je idealna. Namijenjena je osjetljivoj koži i ne iritira ju, upravo suprotno, ostavlja gipkost i mekoću te ju temeljito hrani. Ne znam zašto ni kako ali dio dekoltea je jedini iznimno suhi dio tijela i znam da će s vremenom koža početi gubiti elastičnost i tonus pa preventive radi ovo je kremica od 300ak kn koja potraje otprilike 6mj i vrijedi svaku kunu a ljeti kada se koža iscrpi i dehidrira na određenim manjim mjestima ova ju kremica preporodi. Tajna ove kreme je u smoli koju proizvodi drvo Boswellia, naime, upravo je ta smola primjenjivana u Ayurvedskoj medicini kao protuupalno svojstvo.

Vitale Minerale je set koji gledam dugo, dugo ma predugo i zaista mi je lijepo iznenađenje. Sastoji se od mineralnog spreja za tijelo, mineralne kreme za tijelo, mineralnog gela za tuširanje te kreme za ruke. Ne znam koji proizvod ljepše i duže miriši na koži. Ne mogu se isto tako odlučiti koji je proizvod nježniji i ugodniji na koži. Eau De Soin, spray ugode i vitalnosti osim što iza sebe ostavlja divan miris kožu i omekšava te imate osječaj kao da ste izašli iz negog wellnessa. Creme Delice Minerale je opuštajuča krema za tijelo koja obnavlja i hrani kožu tijela. Nemasna formula i divan nježni miris ostavljaju kožu nježnom i opuštenom. Douche Minerale, parfemirani mineralni gel za tuširanje čisti kožu bez isušivanja te ju ostavlja svježom, mekanom i sjajnom. Douceur Des Mains je hranjiva krema za ruke sa ekstraktom badema i jedinstvena po kvaliteti ali isto tako i preskupa za kremu za ruke pa će biti korištena za “extra” iznimne prilike.

Dakle, to je ukratko to…kakva su vaša iskustva sa proizvodima za njegu tijela kupljenima u ljekarnama?

lp

Tagovi: