Chanel Vitalumiere Loose Powder Foundation with mini Kabuki brush

Chanel Vitalumiere Loose Powder Foundation with mini Kabuki brush   shade N20

Iako nisam veliki ljubitelj pudera u prahu u smislu da mi isti služe kao podloga, Chanel Vitalumiere Loose Powder Foundation jako me je zainteresirao jer od trenutka kada sam ga isprobala bila sam ugodno iznenađena. Naime, radi se o novoj generaciji pudera u prahu koji daju rezultate poput tekućeg pudera, to je zapravo ono najbitnije što me ugodno iznenadilo.

Chanel Vitalumiere Loose Powder Foundation Chanel Vitalumiere Loose Powder Foundation with mini Kabuki brush

Pakiranje u kojem puder dolazi sadrži 10g sadržaja a izgled samog pakiranja vrlo je elegantan, što je zapravo i tipično za Chanel. Crni poklopac sa prepoznatljivim Chanelovim znakom te vrlo praktičan način doziranja sadržaja zbog kojega se izbjegne nered koji obično biva sa proizvodima u prahu. Mrežica koja se nalazi u sredini pakiranja olakšava doziranje na način da sa mini kabukijem koji dolazi u pakiranju zahvatite isključivo potrebnu količinu koju potom nanosite na lice.

Chanel Vitalumiere Loose Powder Foundation with mini Kabuki brush N20

Mini kabuki je funkcionalan i zapravo mi je sa istim najdraže nanositi ovaj puder na način da laganim kružnim pokretima prelazim preko lica. Dlačice kabukija su sintetičke i jako guste te jako mekane i ugodne.

Close Up Chanel Vitalumiere Loose Powder Foundation with mini Kabuki brush Chanel Vitalumiere Loose Powder Foundation with mini Kabuki brush close up Chanel mini Kabuki brush

Nijansa koju sam izabrala za sebe je N20 a u ponudi se još nalazi jedna svjetlija te tri tamnije. Uglavnom, iako nemam iskustva sa Chanelovim nijansama ova je bila pun pogodak a radi se o beige nijansa koja po mom mišljenju malo naginje na žute tonove.

Chanel Vitalumiere Loose Powder Foundation with mini Kabuki brush swatch

Čestice ovog pudera su izuzetno sitno samljevene te se po nanošenju gotovo tope na licu koliko se puder lijepo stapa sa kožom. Finiš je semi mat koji izgleda vrlo prirodno. Moć prekrivanja je osrednja ali je nadogradiva do jačeg prekrivanja, naročito ako ovaj puder iskombinirate sa nekim tekućim puderom u podlozi. Postojanost je zajamčena otprilike osam sati s napomenom da moja t zona zasjaji oko nosa kroz neka tri sata ali uz malo popravka na tom dijelu sve ponovo izgleda sjajno.

Chanel Vitalumiere Loose Powder Foundation with mini Kabuki

Sve u svemu, imam samo riječi hvale za ovaj puder jer nije mi stvorio nikakve iritacije, ne oksidira, nijansa je savršena, nanosi se sa lakoćom, pruža krasno prekrivanje, postojanost je iznad mojih očekivanja i kako sam istaknula uz kombinaciju sa tekućim puderom u podlozi lice će izgledati apsolutno savršeno. Kako je moja koža lica mješovita moram priznati da mi ovaj puder nije stvarao probleme niti na dijelovima gdje je masna niti na dijelovima gdje je suha jer masne dijelove je lijepo matirao a suhe dijelove nije istaknuo. U principu, primijetila sam da ovaj puder kroz dan na licu i izgleda sve ljepše, nekako mi se čini kao da iz kože lica izvlači ono najbolje.

Chanel Vitalumiere Loose Powder Foundation with mini Kabuki kistom

Ovaj puder najčešće koristim u danima kada ne želim biti bez šminke ali opet ne želim ni pretjerati sa istom, jednostavno je savršen za one dane kada želite izgledati dobro ali bez puno truda. Mislim da bi pristajao svakom tipu kože osim masne a smatram da bi se i u nijansama mogli naći. Mini kabuki je dodatni plus kao i spf 15. Cijena od 539kn bila bi jedni minus ovog proizvoda ali kako ga zaista ne treba puno vjerujem da će istu opravdati jer kvalitetom je svakako zadovoljio. Sastav ovog pudera dostupan je na ovom linku.

Koristite li ovakav tip pudera i kako vam se čini ovaj?